Moonlight_ superisi_ valla sonra ne oldu bilmiyorum kavga gürültü cikmadi ama en azindan biz duymadik bisey🤣🤣
Medusa superisi_ Abur cubur alıp, mutfak masasında sabahlara kadar dedikodu yapmayııı. Çok rahat hissettiğim zamanlardan biri, özlüyorum valla. Şimdi her zaman yapabildiğimiz bi şey değil. Büyüdük herkesin ayrı sorumluluğu var, herkesin uygun zamanını ayarlaması falan derken olmuyor pek🥲
bukii27 superisi_ evet zaten en yakın dostumla kaç sene bu şekilde kapı komşuyduk sonra ben başka şehire geçince yerini baya arar oldum çünkü daha burda kimseye öyle bişey diyemedim 🥹
TombulHatun superisi_ ailemden gizli eşimle buluşmayı özledim yakalanma korkusu çok tatlıydı 😂 kızlarla okul çıkışı burgere gitmek , gençliğimi özledim 🫣
sayee Üniversite yıllarımı çok özlüyorum… Üniversite yılları;kendimle temas kurup,dost olduğum, Hayatımı(okuyarak,gezerek,katılarak,tanışarak, yazarak,çizerek,koşarak…)zenginleştirdiğim,denediğim,öğrendiğim,insanlar arasında olduğum yıllar oldu… 😊
dertlianneninbiri superisi_ lisede okuldan kacalim hissi muazzam cepte dogru duzgun para olmaz cevimizden cikanlarla bisiler alirdik gidicegimiz yerede yuruyerek giderdik hayir kac km bilmem suan diyorum o kadar yolu nasil bir cesaretle yuruyormusuz 2 ders bitiyordu nerdeyse😂😂😂
1eylulll İlkokul birinci sınıfa başladığım o ilk günkü heyecanımı,hislerimi çok özledim.O güne geri dönmek isterdim 🥲
melebek lanjalee eşimle ilk tanıştığımız zamanları @superisi_ Ben de galiba en çok bunu özledim. O toyluk, heyecan, biri bizi görüp de annemlere söyleyecek korkusu (16 yaşındaydım çünkü 😂), o ürkek bakışmalar… şimdi de birbirimizi çok seviyoruz ama o ilk zamanlar bambaşka oluyor 🥹
lanjalee melebek ben 22 yaşındaydım tanıştığımızda ama çok güzeldi ya aynı yerde çalışıyorduk biz elinde kalpli çikolatalar saklar gelirdi falan yanıma o tavlama çabaları canım cicim zamanları 🥰 hala iyiyizdir çok şükür ama o zamanlar bambaşkaydı 🌺