Moonlight_ superisi_ bir animida paylasmak istiyom dur eskiye gittim iyice😅 Yine biz türkiyedeyiz 2 ay kaliyorduk ozamanlar okul tatil diye. Ingilizce kursu varmis fatom bana dedi hadi gel gidelim degisiklik olur.. Neyse oraya gidiyoruz tenefüs falan oluyor iste resmen okula gidiyorum yani tatilimde🤣 Bir cocuk benden hoslaniyordu ozamanlar. Tam dersteyiz kapi caldi ögretmen acti kapiyi o cocuk elinde kocaman buket yaptirmis kocaman seni seviyorum yazisiyla herkesin icinde bana verdi🤦🏻♀️ okuldan ciktik ben bu cicegi nereye saklicami bilemedim cöpe atmaya kiyamadim bi yandan babam görse ona ne dicem diye icim icimi yiyor.. bizim eve geldik alt kattada kiracilarimiz vardi ben o buketi o kiracinin kapisinin önüne biraktim hemen yukari ciktik😂😂
superisi_ Moonlight_ Kız cidden mi 😁😁 e onlar nerden cıktı bu çiçek filan demistir 😁 belki sorun yasadılar😁😁
belladonna superisi_ Lise yıllarımı çok özlüyorum Çok güzel bir 4 sene geçirdim. Zamanı geri al deseler o zamanın aynısı her şeyiyle tekrar yaşamak isterdim. 🥺
Moonlight_ superisi_ valla sonra ne oldu bilmiyorum kavga gürültü cikmadi ama en azindan biz duymadik bisey🤣🤣
Medusa superisi_ Abur cubur alıp, mutfak masasında sabahlara kadar dedikodu yapmayııı. Çok rahat hissettiğim zamanlardan biri, özlüyorum valla. Şimdi her zaman yapabildiğimiz bi şey değil. Büyüdük herkesin ayrı sorumluluğu var, herkesin uygun zamanını ayarlaması falan derken olmuyor pek🥲
bukii27 superisi_ evet zaten en yakın dostumla kaç sene bu şekilde kapı komşuyduk sonra ben başka şehire geçince yerini baya arar oldum çünkü daha burda kimseye öyle bişey diyemedim 🥹
TombulHatun superisi_ ailemden gizli eşimle buluşmayı özledim yakalanma korkusu çok tatlıydı 😂 kızlarla okul çıkışı burgere gitmek , gençliğimi özledim 🫣
sayee Üniversite yıllarımı çok özlüyorum… Üniversite yılları;kendimle temas kurup,dost olduğum, Hayatımı(okuyarak,gezerek,katılarak,tanışarak, yazarak,çizerek,koşarak…)zenginleştirdiğim,denediğim,öğrendiğim,insanlar arasında olduğum yıllar oldu… 😊