TombulHatun superisi_ ailemden gizli eşimle buluşmayı özledim yakalanma korkusu çok tatlıydı 😂 kızlarla okul çıkışı burgere gitmek , gençliğimi özledim 🫣
sayee Üniversite yıllarımı çok özlüyorum… Üniversite yılları;kendimle temas kurup,dost olduğum, Hayatımı(okuyarak,gezerek,katılarak,tanışarak, yazarak,çizerek,koşarak…)zenginleştirdiğim,denediğim,öğrendiğim,insanlar arasında olduğum yıllar oldu… 😊
dertlianneninbiri superisi_ lisede okuldan kacalim hissi muazzam cepte dogru duzgun para olmaz cevimizden cikanlarla bisiler alirdik gidicegimiz yerede yuruyerek giderdik hayir kac km bilmem suan diyorum o kadar yolu nasil bir cesaretle yuruyormusuz 2 ders bitiyordu nerdeyse😂😂😂
1eylulll İlkokul birinci sınıfa başladığım o ilk günkü heyecanımı,hislerimi çok özledim.O güne geri dönmek isterdim 🥲
melebek lanjalee eşimle ilk tanıştığımız zamanları @superisi_ Ben de galiba en çok bunu özledim. O toyluk, heyecan, biri bizi görüp de annemlere söyleyecek korkusu (16 yaşındaydım çünkü 😂), o ürkek bakışmalar… şimdi de birbirimizi çok seviyoruz ama o ilk zamanlar bambaşka oluyor 🥹
lanjalee melebek ben 22 yaşındaydım tanıştığımızda ama çok güzeldi ya aynı yerde çalışıyorduk biz elinde kalpli çikolatalar saklar gelirdi falan yanıma o tavlama çabaları canım cicim zamanları 🥰 hala iyiyizdir çok şükür ama o zamanlar bambaşkaydı 🌺
melebek 1eylulll “İlk zamanları” demeyelim o zaman da “ortaları” diyelim 🤪 daim olsun. Bizim de 13. yılımız dolacak 🥰
1eylulll melebek Çok teşekkür ederim,sizin de mutluluğunuz daim olsun ❤️ Birlikte torunlarınızı görmek nasip olsun 😍
melebek 1eylulll Amin, cümlemizin inşallah 🥰 “Torunlar” deyince acayip oluyormuş ya, daha çocuğa alışamadan 😂
TombulHatun superisi_ o zamanlar şok yoktu dia market vardı lisedeyken okul çıkışı çıtırleblebi alırdık marketten yürüterek yiye yiye giderdik ah be zaman 😂