Merhaba bana kaliteli iç çamaşırı, gecelik markası öneririmisiniz. Marka falan farketmez yeterki kaliteli elit bir şeyler olsun. Pentinin suwenin ürünleri fiyasko gerçekten 2,3 yıkamada ninemin paçalı donuna dönüyor.
Kaliteli iç çamaşırı/ gecelik önerisi
Thecansu aşkım pentininkiler çok iyi ama senin nasıl yıkadığın önemli aslında . Tek başına 30 derecede yıkarsan uzun süre giyinirsin bence
Thecansu İntisimmi giyiniyorum her zaman ben kaliteli hepsi. Nasıl yıkaman önemli aslında. İç çamaşırı, gecelik bunları makinede yıkamayacaksın elde 30 derece sıcaklıkta yıkayacaksın.
Senanur-35 30 derecede yikiyorum valla ama yinede bozuluyor hele sütyenler saçma bir hal alıyor😖
MedavikPastam Bu çok pahalı bir marka bi ara baktım fiyatlar dudak uçuklatıyor. Gerçekten o fiyata değecekse alırım. Sen hangilerinden kullanıyorusun bana link foto falan önerirmisin lütfen
- Düzenlendi
Thecansu
Ben çoğunlukla suwen kullanıyorum ve çok memnunum. Victoria’s Secretin iç çamaşırları da güzel oluyor
Thecansu Ben pahalı taraftarı değilim aslında çünkü gecelikte farklılığı seviyoruz biz. Yani 2/ 3 yıkama sonrası bozulması mühim değil yeni modeller bakıyorum fırsat buldukça 😊 pentinin 2 tane var çeyizimden oradan biliyorum kaliteli
Thecansu sütyen topu kullanıyor musunuz?
Thecansu Pahalı ama kaliteli evet. Yani her seferinde para verip yenisini alacağıma bi kere para verip kalitelisini almayı tercih ederim. Fotoğraf atıyorum şimdi
Thecansu ben Suwen’den lohusa takımı almıştım kaliteliydi. Trendyolmilla pijamaları da güzel, bende çoğu modeli var. Bir de trendyoldan iki pijama aldım kalitesini çok beğendim link bırakıyorum .
https://ty.gl/zvkxaj1fxs
https://ty.gl/nzxtqca706
Thecansu penti mi fiyasko 🙈 bence cok kaliteli. onun dışında pierr cardin de baya güzel
dnz23 ilk linkteki iç çamaşırı nasıl acaba
- Düzenlendi
Thecansu Önerdiklerim bunlar. Bazen etamdan da alışveriş yapıyorum. Etamın ürünleride kaliteli. Sen fantezi tarzı mı iç çamaşırı bakıyordun? Ben günlük kullandığım iç çamaşırı attım.
belladonna victoriadanda giyindim bi ara çok iyiydi ama pahalıydi
Senanur-35 her defa yenisini alacaksak batarız.
belladonna kullanıyorum bi işe yaramıyor
bitterdelisi24 pierre cardinede bakıcam teşekkür ederim