• Öneri
  • Kaliteli iç çamaşırı/ gecelik önerisi

Merhaba bana kaliteli iç çamaşırı, gecelik markası öneririmisiniz. Marka falan farketmez yeterki kaliteli elit bir şeyler olsun. Pentinin suwenin ürünleri fiyasko gerçekten 2,3 yıkamada ninemin paçalı donuna dönüyor.

Thecansu aşkım pentininkiler çok iyi ama senin nasıl yıkadığın önemli aslında . Tek başına 30 derecede yıkarsan uzun süre giyinirsin bence

Thecansu İntisimmi giyiniyorum her zaman ben kaliteli hepsi. Nasıl yıkaman önemli aslında. İç çamaşırı, gecelik bunları makinede yıkamayacaksın elde 30 derece sıcaklıkta yıkayacaksın.

MedavikPastam Bu çok pahalı bir marka bi ara baktım fiyatlar dudak uçuklatıyor. Gerçekten o fiyata değecekse alırım. Sen hangilerinden kullanıyorusun bana link foto falan önerirmisin lütfen

Thecansu Ben pahalı taraftarı değilim aslında çünkü gecelikte farklılığı seviyoruz biz. Yani 2/ 3 yıkama sonrası bozulması mühim değil yeni modeller bakıyorum fırsat buldukça 😊 pentinin 2 tane var çeyizimden oradan biliyorum kaliteli

Thecansu Pahalı ama kaliteli evet. Yani her seferinde para verip yenisini alacağıma bi kere para verip kalitelisini almayı tercih ederim. Fotoğraf atıyorum şimdi

Thecansu pentiden aldığım iç çamaşırlarım benim de hep lastikleri falan gitti lcw ye bak ordan memnunum ben

Thecansu tabiki Milla 🫶🏻 çamaşırlardan ayırmıyorum bile 40 derecede uzun süre yıkansa da birşey olmuyor çoraptan iç çamaşırına geceliğe kadar herşeyi milladan alıyorum aşırı memnunum🥰

Thecansu Önerdiklerim bunlar. Bazen etamdan da alışveriş yapıyorum. Etamın ürünleride kaliteli. Sen fantezi tarzı mı iç çamaşırı bakıyordun? Ben günlük kullandığım iç çamaşırı attım.

dnz23 ben pijama giymiyorum bunlar benim tarzım değil teşekkürler