#epstein davası yeni ifşalar
zarifhanim o olay birden kapandı. Annemle babam da o dönem çok heyecanlanmışlardı. Ama maalesef. Annemin en büyük isteği o çocuğa kavuşmaktı. Göremeden de vefat etti . Bizde de hiçbir iz yok hiçbir belge yok. Elimiz kolumuz boş
zarifhanim Listedeki herkes iğrenç suçlara karışmış demek anlamına gelmiyor ama her şeyin farkındalar ve susmuşlar
ZRaporu İlkay alpgray diye biri vardı adam bunlardan bahsetmişti neler neler var dünyada zenginlerin zevkleri için insanları bir alana kitliyorlar 1 kişi hayatta kalıyor oda çıkarda ve anlatamadığım dehşet verici şeyler o kadar korkunç ki
Ayrıca Gaziantepte kayıp vakası çok fazla Müge anlıya bile o kadar çıkan oldu Allah kahretsin bunlar
Medusa İsimleri bu olayda geçtiği için yazdım. O adada müşteri olduklarını kanıtlayan bir delil yok elbette ama suçlununda aklandığı bir dünyadayız, suçları yoksa illaki kendilerini açıklamanın bir yolunu bulurlar. Takip edeceğim çünkü çok ciddi isimler var.
Cicekliperde İşte programa çıkan ailenin çocuklarını sanki sus payı verir gibi çıkarttıklarını düşündüm. Belki de Amerikan askerleri söz konusu olduğu için isimlerini temizlemek “bakın işte biz onları böyle bir yaşamdan alıp iyi bir aileye evlatlık verdik durumları gayet iyi” diye mesaj verilerek diğer kaybolan çocukların da peşine düşülmemesi için iyilik süsü verilmiş olabilir. Allah rahmetiyle muamele etsin annene. Hiç görmediğinizin kardeşinizin de durumu iyidir umarım 😢
ZRaporu Dünden beri mahvolmuş durumdayım. Aklım hayalim almıyor dün eşime dedim ki deprem anında ebkazda kalırsam çocuklarım benimle beraber ölsün diye dua edicem bu kadar pisliği hak etmiyorlar ben onları bu pislik iğrenç dünyaya getirerek en büyük kötülüğü yapmışım şubat depreminde antakyada kaybolan bir aile vardı asla hiç bir yerde bulunamadılar 2 yaşında kızlarıyla beraber ilk aklıma onlar geldi bu haberleri okyunuca Fatma şahin sorgulanmalı yargılanmalı o kadın bu olayın Türkiye ayağı kesinlikle
Cicekliperde Allahından bulsunlar allahım kalbim dayanmıyor
Afrodit amin inşallah 🙏
zarifhanim Müge bir kere söyle demişti hiç unutmuyorum. Hastanede kayvoldu , vermediler. Bunlar gerçek değil demişti. Ama gerçek
ZRaporu Allah belalarını versin.
zarifhanim Ya açıklasalar bile yaşananları bilmediklerini sanmıyorum ben. O adamın 2005’ten beri çocuk taciziyle ilgili davası varmış çünkü.
Cicekliperde malesef ki Müge ne adalete ne sisteme ne emniyete ne jandarmaya ne savcıya ne hakime aşka laf ettirmiyor. Halbuki bunlar olan şeyler ve her yerde çürük elmalar var şahit oldum çoğuna da. Daha çok insanları onlara karşı suçlu çıkartmaya çalışıyor böyle şeyler söz konusu olunca. Allah belalarını versin hepsini. Bu dünya çok kötü. Bana ve eşime birşey olsa tek istediğim çocuğum yanlız kalmasın . Bunu diler olduk resmen bu haberlerle. Ve eminim o depremde zaten çok çocuk gitti sorgulayanlara yalan dediler ve konu kapandı. Bu adi pisliklere gitmese bile bi yerlere gitti. O çocuklara birşeyler oldu malesef .
zarifhanim demi moore’un bi videosunu gördüm. Tahminim 10 yaşlarında Bi erkek çocuğunu uzun uzadıya öpüyordu.
- Düzenlendi
Kafama birşey takıldı. Bir ara Diyarbakır’da ve bazı doğu illerinde çocukları kaybolan aileler haberlere çıkıyordu. Dağa kaldırılmış olabilir gibi şeyler söylüyorlardı. Acaba onlar da böyle kişilerin eline düşmüş olabilir mi 🤯🤯
Bu postu okuyunca nedense aklıma geldi. Düşüncesi bile çok korkunç ya Allah korusun 😟
ZRaporu
Yetoooooooyaaaaa olabilir de olmayabilir de lakin PKK senelerdir dağlara çocuk genç kaçırdığı için. Diyarbakır daki kaçırılmalar PKK dan dolayı bile olabilir.
- Düzenlendi
ZRaporu
Böyle bir haber çıkınca aklıma bu geldi. Onlar kaçırıp teslim etmiş bile olabilir. Öyle bir devirde yaşıyoruz ki her an herşey olabilir 😒
ZRaporu ya yıllar önce de bu plesantayı çiğ çiğ mikser de çekip içiyorlardı gençleşmek adına (yüksek miktar protein kollajen vs içeriyor ya) aynı zamanda tarihte de böyle çok kanlı olaylar var kraliçeler en güzel genç hizmetli kadınları öldürüp onların kanında küvette duş alırlar miş onun genç tuttuğunu düşünüyorlar
ZRaporu dün izleyememiştim videoları ve yazıları okuyamamıştım , tüylerim diken diken oldu , döndüm çocuklarıma baktım Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın, ben her zaman bu dünyanın kötü olduğunu biliyodum , ilk çocuğumu kucağıma aldığımda bir süre sonra dedim ki benden önce çocuğum ölsün , çünkü ben ondan önce ölürsem kötü insanlarla karşılaşacak ve kimse koruyamıcak , pedofili diyince aklıma ilk gelen isim nedense Michel Jackson geldi onun hizmetçisinin anlattığı olay geldi aklıma, kürtaj bebeklerinin kanlarını enjekte edildiğini duymuştum o zaman bile çok korkmuştum şimdi bu MC Donalds iğrençliğini gördüm bence Türkiyedeki MC Donaldslar kapatılmalı