lanjalee Ecivicivokke şimdilik gerek yok dedi doktor ama ileride bi ameliyat daha gerekebilir bari oğlanı biraz büyüteyimde 😂😅
Bosaniyorum Ecivicivokke ahahahha bu çocuklar tam balbazar ya 🤣 benim kızım da mütemadiyen kafama tekme, ayak darbesi atar ama asla bilinçli değil öyle oynarken yatakta takılırken falan 🤣 bizde de sürekli bir kafa darbesi var
bitterdelisi24 Ecivicivokke kız diş bu diş :))))) hem de ön diş :))) görmek isterdim seni öyle 🤣🙈🙈🥰😂😂 canı sagolsn beyfendinin napcan 💕
belladonna Ecivicivokke Normal kız bebekler “bebek” bile oynuyorlar benimkisi tencere, çırpıcı, french pressle oynuyor 🤦♀️ gerisini sen düşün 😅
Afrodit Ecivicivokke en korktuğum şey ama başaracak gibi geçen dudağımı patlattı arada burnumu yamultuyor kafa ayak darbeleriyle ben baygınlık gelirken hiç bir şey olmamış gibi meme emmeye devam ediyor 😸
Ecivicivokke Afrodit Allah yaşatmasın ama ya maddi olarak da manevi olarak da hiç güzel bişey değil 😳ama erkek çocuk yani engel olunmuyor 🤭
TombulHatun belladonna bemim kızda bunları yapıyo ama ek olarak torna vida ile tamir yapıyo babasından silah istiyo arabaya binip anahtarı takıp çeviriyo radyo açıp güya araba sürüyo değişik bi çocuk 😂😂