fatima19 35+4 te gelişim geriliği gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyon ve bitmiş bir suyla dünyaya getirdim kızımı minicikti.Normal doğum için çok uğraşsalar da son anda kızım başını kasığıma dayamıştı ve tam 12 saat kendi sancımla beraber suni sancı çektikten sonra sezaryenle doğum yaptım.Onu kucağıma aldığım an hepsini unuttum.Çok şükür 🤲

fatima19 Ayrıntılı anlatmak istiyorum 🫶🏻😁tam 40 haftalık olmuştu ama gelmeye niyeti yoktu kızımın. Kontrolde suyumun bitme noktasında olduğunu söyledi doktorum ve yarına suni sancıyla yatış verdi. Çarşamba günü saat 9 da hastanedeydik ve sancı serumunu taktılar. Ne var ki ben 1 gr sancı hissetmiyordum. İlk sancı serumu bitmişti 2 cm açıklık vardı. sancı hissetmememe herkes çok şaşırmıştı. Yan odalarda çığlıklar ağlamalar, ben ise oturuyordum öyle 😄2. serum takılmadan önce biraz egzersiz pilates topuyla filan oynadım . 2 sancı serumu takıldı ve maalesef yine sıfır sancı. Artık saat 22.15 olmuştu ve ben yaklaşık 12 saati 4 litre suni sancı serumu ve 3 cm açıklıkla geçirdim. ( ebelerin sürekli açıklığa bakmaları artık canımı yakıyordu) üstüne birde bebeğim içimde bir top gibi sağa sola kaymaya başladı. Ben hemen telaş yaptım tabi Doktorum geldi, sancıları hep bebek çekmiş dedi😔 bu şekilde devam edemeyiz. Sezaryenle alalım dedi. Hemen yaklaşık yarım saatlik ameliyat sonrası odama çıkarıldım bebeğime kavuştum ama bebeğim çok huzursuzdu çünkü sancısı vardı😢 o gece ben annem ve eşim sabahı nasıl ettik bilmiyoruz ben ağrılarla cebelleşirken onlar da bebekle cebelleşti. Ertesi gün evimize gittik. Tam 2 ay boyunca saat 16.00 ile 20.00 arası ve ardından gece 12 de başlayan ağlamalarla hiç susmadan ağladı sancı çekti yavrum 🥺 lohusalığım berbattı bu sebeple eşime de çok kötü davrandım kırdım onu uykusuzlukla, öfkeyle. Şükür bugünümüze şimdi bi tık sakiniz. Şimdi tekrar hamileyim ve bu Sezaryen planlı olacağından sorunsuz geçer diye umuyorum .Rabbim herkesin evladına sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah🌸🧡

fatima19 39 +5 te bir pazar sabahı ilk başta suyum geldi ama Hafif hafif geldi Ben de fark etmedim akıntı falan sandım sonra ilerleyen saatlerde tekrar suyum artık hiç durmadan akmaya başladı sonra hemen hazırlanmaya başladık evin içinde telaştan heyecandan dolanıyorduk eşimle ne yapacağımı biz bilememiştik sonra hastane çantasını almadan çıktık yola ve Sancılarım arabada başlamıştı benim sonra hastaneye acilden girdik ve işlemler falan yapıldı yatış falan yapıldı Ondan sonra Sancılarım başladı artık suni sancı verdiler çok az bir şey birkaç saat sancı çektim Ondan sonra 4.45′te bebeğimi bana verdiler sonra o an dünyalar benim olmuştu Allah’ım isteyenler nasip etsin olmayanlara nasip etsin

fatima19 ben doğumumu koru özel hastanelerinde yaptım doktorumuda dışardan kendim getirdim cerrahımı o yüzden hizmet oldukça özel ve güzeldi, katım odam hemşirelerim ve ameliyatıma girecek ekibi kendim seçtim,
    Doğum sabahı hastaneye gittik odayı süsledik her duvar için ayrı bir konsept seçmiştim o ara zaten hemşireler geldi damar yolu vs açtı hazırlıklar yaptı, ameliyata indim telefonu dışardan ekstra bir hemşire seçip ona verdim ve foto çektirdim sezeryan esnasında (fotoğraf ekibi tutmadım çünkü hastanenin tek ekiple anlaşması vardı ve kimse memnun değildi), doktorlarım geldi şarkılar söyledik, sohbetler ettik o ara ameliyat oluyır zaten, hatta en komiği doktorum beni gördü “yaaaa sen ne güzel bir kadınsın kaş’a göze dişe bak sana bayıldım dedi oturduk birde makyaj muhabbeti yaptık kuaförde yaptırdım sanmış ” ( daha önce doktorum sadece gözlerimi görüyordu ben pandemide hamileydim hep üç kat maskeyle gidiyordum 🤣🤣🤣

fatima19 ayyy dur ilk dogumum cok güzeldi cok eglenceliydi anlatayim🤣

37+1de dogum yaptim.
    Gece suyum gelmis ben af edersiniz cisimi kacirdim sanip kocama: askiiim kalk altima kacirmisim diye aglaya aglaya uyandirdim sonra banyo yaptim kocamda sagolsun nevresimleri degistirmis. Neyse biz yine yattik sabah oldu esimi ise ugurladim kapiyi kapattim biseyler akmaya basladi ben hemen tuvalete kostum oturdum. Oturunca gelmiyordu kalkinca geliyordu allah allah dedim salak gibi bunu 4 kere falan tekrarladim hic suyumun gelecegi aklima gelmiyor gittim küvete girdim dikeldim actim bacaklari suyun bitmesini bekliyorum😂 bi yandan yengeme ve kankime ulasmaya calisiyorum annem trde oldugu icin stress olmasin dedim.
    Kankim bi müddet sonra geri dönüs yapti olayi anlattim bana kizzz salakmisin git cabuk uzan ambulansi cagir dedi. Bende gayet sogukkanlilikla esimi aradim dedim cabuk gel biseyler oluyor🤣 o gelesiye kadar banyoda temizligimi yaptim makyajimi yaptim esim geldi hastaneye gittik 3 cm aciklik var ama sanci yok dogum bugün gerceklesmes yatisini yapalim dediler. Odaya giris yaptik esim yemek getirdi yedik ictik iyi hos. Yarim saat gecmedi benim sancimla acilmam birden olunca apar topar dogumhaneye aldilar. Benim aklim fikrim yedigim yemekte 🤣 ebeye diyorum lavman yapin bisey yapin ben bu halde dogurmam ebe diyor dogum basladi ben diyorum tuvalete gidicem ebe diyor ikinman lazim bende olmaz tuvalete gitcem 🤣 o ikin diyor ben hayir ama kendimide zor tutuyorum sanciyla ikinma hisside geliyor. Kocamda yanimda tuttu cenemden kendisine cevirdi aynenn bu sekil: ne yapman gerekiyorsa yap artik cocuk icerde bogulcak🤣🤣🤣 bi gülme tuttumu allahim gülmekten catlicam ona laf anlatmaya calisiyom bi yandan bi yandan ebeye. Sonra ebe aha siyah biseyler görüyorum demesinmiii. Ben direk esime dönerek aha si.ctim iste dedim ben hala bebege odakli degilim 😅 esimde evet evet si.ctin devam et dedi 😅 bebegim dogdu kucagima verdiler sonra bi aglama krizi ben ogluma si.ctim dedim sende dedin diye kocama triplendim hastaneden cikasiya kadar 🤣
    Dogum 10-15 dk sürnüstü 😅

sayee Allah bağışlasın canım minik ellerinden öpüyorum 🥰

@Moonlight_ @Senanur-35 @Bosaniyorum @Susdinle @Deleted33 @bukii27 @banu22 @sayee şimdi vakit bula bildim 😃 başlıyorum o zaman. Benim ilk doğumum o kadarda pozitif değildi hatta bi travmaydı dite bilirim(. çok sakin güzel sorunsuz bi hamilelik geçirdim 37 hafdadan sonra her gün bu gün gelicek diye bekledik ama 41 + 2 de oldu🫠 doğumdan önceki gece doktoruma gidicektik baksın normal doğum olmuycaksa sezeryanaa gün alalım diye gitdik doktor yerinde oomadı bizde ordan bi kafeye gitdik eşim kayınvalidemle bizi blraktı gitdi evimzie yakın olduğu için yürüyerek dönücektik neyse dpndük geldik yattık gece 2 buçuk hafif sancılarım başladı hesaplayıcıyla hesaplıyorum baktım doğum sancısı bu saat 5 e kadar kimseyi uyandırmadım tek başıma sancımı çektim ama dayınılmıyacak gibi deyildi sonra kv kaldırdım böyle böyle kendisi hastenede çalışıyo 9da işe gidiyo dedi bekle birlikte gideriz zaten aza az geliyo sancı 9 oldu gittik bi hap verdiler iyne yaptılar sancım ağırlaştı bu arada bizde oarmakla hesaplıyolar 2 parmak açıklık vardı sonra sancılarım tavan yaptı nası bağırıyorum. ölüyorum diye gerçektende insan öldüyünü zan efiyo ama ölmüyo garip bi şey suyun bi türlü açılmadı kendileri açtılar sancılar dahada yükseldi doğuma aldılar ve ıkın diyolar ıkınamıyorum gelmiyo ıkınma hissi ( bence zamanı deyildi birazda beklemek lazımdı) sonda 12 saatlık sancı sonucunda güç belayla bebeğimi çıkardılar çıkardıkar diyorum çünki ben ıkınamadığım için zorla çıktı ve 15 dikiş atıldı makat deliğimi sadaece bir dikiş kala yırtık dayanmış uyuşdurmadan dikildim o kadar çok bağırmışımkı hastane bahçesine sesim gitmiş eşim sesimi duymuş
      ağlamış neyse sonra eve geldim 2 hafta oturamadım dikişlerim zor iyileşdi o kadar fazla acı çekmiştim ki bebeğime 1 aya kadar alışamadım sevemedim yani tam bir travma çok kötüydü dojtarların tecrübesizliği başdan savması yüzünden neyse ikinci doğumdaysa sancımda açılmamda çok güzeldi hiç bi sorun yoktu her kesin ısrarına rağmen sezeryan istedim iyikide öyle olmuş mutlu mutlu gitdim yatdım emeliyatımı oldum ertesi gün kalktım tek başıma yürüdüm 1 hafta sonra çok güzel yürüyodum bebğimede bakıyodum böyle🙂ama ikinci bebeğim 36+6 da oldu o gece eşimle 1 saatdan fazla ilişki yaşadık gece sancım başladı bilsem yqpmazdım bebim çok küçüktü 🥲

fatima19 29 Ağustos sabah saat 6 da yerimden kalktım bacaklarımdan su döküldüğünü gördüm, tuvalete gittiğimde nişanım gelmişti. Sancılarım hiç yoktu, apar topar hastaneye gittik nst bağladılar düzenli sancılarım çıktı ama ben hala sancı hissetmiyordum😂 Ebe geldi açıklığa baktı 4 cm var dedi, hemen lavman yaptılar doğumhaneye gönderdiler beni otur sancını bekle diye. Saat 8 de doğumhaneye girdim yavaş yavaş sancılarım gelmeye başladı. 5 dakika aralıklarda geliyordu ama öyle nefes kesen sancılar değildi. Suyumda yavaş yavaş sızıyordu. Saat 10 da sancı aralıkları sıklaştı 3 dakikada bir oldu. Artık zorlayıcı aşamadaydım. Bi yandan doğsun da rahatlayayım diye yalvarıyordum bi yandan da ıkınmaktan korkuyordum😃 Sancılarım sıkılaştı ebeni çağırdım açıklık 6 cm olmuştu, pilates topu verdi bana inanırmısınız o pilates topu ağrılarımı hafifletti. Baya doğum sancısı değilde şiddetli adet ağrıları yaşıyordum hani her ay adet ağrıları var ya onun gibi. Bana uyku geliyordu bu uykuyla nasıl doğururum ki diyordum, odada yatak vardı oraya geçtim uyumak istedim saat artık 12 olmuştu, benim yatağa geçmemle şiddetli ıkınma hissi gelmeye başladı, bağırdım bebek çıkıyorrrrrr diye hemen doktorum ebeler geldiler. Odada jakuzi vardı jakuziyi dolduruyorlar suyla. Dedim siz napıyorsunuz ben burda doğuruyorum ne jakuzisi fjfjdkd suda doğurtucaz seni dediler. O an artık hiçbiseyi gözüm görmedi ördek gibi atladım suya mucize gibi tüm ağrılarım kesildi bi tek ıkınma hissi kaldı. Suda doğumu herkese şiddetle tavsiye ederim. İyi bir uzman doktor eşliğinde suda doğum deneyin beyin rahatlıyor, doğuma konsantre oluyor ılık suyun içinde. Bebeğin başı çıktı çıkıcak ama ıkınıyorum çıkaramıyorum😂 5 kere ıkınma sonucunda tam 13:00 da doğdu güneşim😍 sudan balık gibi çıkarıp kucağıma verdiler😂😂 Ten temasından sonra bebeği giydirmeye götürdüler benide dikiş masasına. Doğumun tek zor tarafı o dikişlerdi benim için. Uyutun beni dedim o iğnenin girip çıkmasını hissetmek istemiyorum dedim. Narkoz aldım yırtılmam fazla olduğu için 2 saat sürdü dikiş işlemi.
        Bebeğim 38+5 de 3600 gr 53 cm olarak doğdu.

fatima19 canım geçmiş olsun çok şükür ki kucağına aldın ya bunları hatta gülerek anlatıyoruz sonra çok değişik bir şey ben anlattım ama özet geçtim sadece sıkılma diye tabi benim de zor oldu ama kısa sürede bende ıkınamadım sonra doktor bastırarak zorla doğurttu beni benimde dikişim çoktu ve ben korkudan 60 gün oturamadım 😶🤭

fatima19 yaaa zor gecmis canim saglicakla almissin cok sükür kucagina🙏🏻
          Bende ikinci dogumda ebe parmakla kontrol ederken acikliga suyumu patlatti deli gibi sanci cektim hatta esime beni kessinler ne yapiyorlarsa yapsinlar artik alsinlar bebegi dedim o kadar caresizsin ki o dakikalar saat gibi geliyor insana sonra susuz kuru kuru dogum yaptim zor cikti o yüzden ebe suyumu patlatip bide ayakta hareket ettirdi acilsin diye.. suyu ile birlikte doga daha kolay dogardi 😐

Geçen gün birini linçlediniz burda, ama şimdi sizce de bu Kids ve mom konusu değil mi ? Kesinlikle peride peride olmaktan çıktı. Doğum hikayesi okumak istesem Kids ve ya mom’a girerim.

fatima19
            Hamile olduğumu en olmadık anda öğrendim. Şehir değiştirip ev almıştık çok masraf etmiştik. Evin mutfağını boyuyordum eşyaları taşıyordum bayağı ağır işler yapmıştım. Bu borç nasıl ödenecek diye düşünürken pat hamile olduğumu öğrendim:) ilk bebeğimi düşük yapmıştım o yüzden hamileliğim korku endişe ile geçti. 33. Haftamda grip oldum hastaneye gittim doktorum ne olur ne olmaz nst bakalım dedi. Nst ye bağlıyken hemşire gelip kontrol etti ve bana garip garip baktı. Sancınız var mı dedi yok dedim sonra apar topar doktor geldi ultrasonla. Ne oluyo lan diyorum kendi kendime hdkshs 1 cm açıklığım varmış bebek kanala girmiş sancım çıkmış falan ama ben bisey anlamadım tabi serumlar ilaçlar iğneler derken 38. Haftayı zor gördük. Kontrol amaçlı tekrar gittik doktorumuz bebeğin suyu bitmiş artık almamız lazım dedi acilen. 1 saat içinde bebeği aldılar. Her anda uyanıktım heyecan içindeydim. Doktor adı ne olacak dedi ben daha bisey demeden ağlama sesini duydum. Hemen yapıştırdılar yanaklarıma o kadar güzeldi ki. Bakınca içime böyle güç geldi. Sanki artık dünyanın en güçlüsü bendim ve her şeyi yapabilirdim gibi. Aynı zamanda da korku tabi ben nasıl yapacağım diye dusunuyodum 😂 hem ağlayıp hem öptüğümü hatırlıyorum. Sonra babasının yanına götürmüşler o da birden bebeği görünce şaşırmış ağlamış ben de 20 dk sonra gittim yanlarına. Minik ailem geçen sene bu zamanlar olmuştu 🫶 Gerçekten doğumun şekli iyisi kötüsü bilemem ama bebeği gördüğümde o an her şeye değerdi. Beni tekrar kesip biçseler umrumda olmazdı 😍

Coolness bence bazılarınız perideyi sadece seks aracı olarak görüyosunuz ama peride uygulamasının üzerinde seks sözcüyü yazılmıyo kim ne isterse o postu aça bilir amaç muhabbet olsun neden sadece sekse fanteziye özel görüyosunuz burayı anlamıyorum