arkadaşlar bugün bi girmedim peride app’ine bu mesajlar ne böyle happy kidsden herkez o uygulamadan bu uygulamaya damlamış gereksiz gereksiz mesajlar yazıyorsunuz (herkez alınmasın) ama lütfen abartmayın yani burası önemli konular için olan bi uygulama lütfen yani..

lxmxa allah aşkına önemli konular dediğin seks hayatınızı anlatmakmı ?

Sacmaseyler1 😂😂biri yazmıştı bunlardan sevgilim çok tecrübeli çok mutluyum die onu önemli sanio yavrucak

Memoli boş beleşler kız valla takmıyorum öyle yazanları . Birde sitem ediyorlar hapykidsten gelenler yargı dağıtıyor eşiyle hiç mi yaşamamıyorlar sanki neeee!!! Allahallaaa ahhh öyle yazanlara hooooşşşştttt nikahlı kocamla aramdaki münasebeti size mi anlatcam istediğimi yaşarım o benim kocam yazasın geliyorda aman boşver diyip köşeme çekiliyorum da bazı postlara da yorum yapmadan geçemiyorum 🤣

lxmxa Fışkırtarak bosaliyom yazmış biri,tam da bu platformda konuşulacak kadar önemli bi konu gerçekten

lxmxa iki gündür geziyorum önemini kavrayamadim ters iliski gırtlak sokmaca ,magarada fantezi gibi şeyler hangisi önemli tam olarak

Ynrhy ben seks hayatımımı anlatıyorum sanki ben aksine böyle şeylerden bahsetmeyin diyorum örnmli konular benim için sağlık hamilelik ne bileyim ağrılar doktorlar vs gibi seks hayatı ilişki vs onlardan banane

o yüzden gereksiz şeyler yazmayın dedim okadar çok gereksiz yazılar şeyler varki banane sizin seks hayatınızdan sevgililerinizden sevginizden aşkınızdan banane

yok efendim tiktok kullanan varmı napiyorsunuz falan filan saçma bana göre