arkadaşlar bugün bi girmedim peride app’ine bu mesajlar ne böyle happy kidsden herkez o uygulamadan bu uygulamaya damlamış gereksiz gereksiz mesajlar yazıyorsunuz (herkez alınmasın) ama lütfen abartmayın yani burası önemli konular için olan bi uygulama lütfen yani..
bu ne jaaaaa
lxmxa sevgilisiyle birlikteliklerini, cinsel ilişki postları vs mi önemli? !
Sacmaseyler1 sevgililerinin önceki hayatlarındaki tecrübeleri de belki önemlidir
Memoli ne gibi mesela?
Memoli belkide kim bile bilir…
Sacmaseyler1 😂😂biri yazmıştı bunlardan sevgilim çok tecrübeli çok mutluyum die onu önemli sanio yavrucak
lxmxa herkez değil herkes ayrıca kime göre neye göre önemli ki önemli post olsa sahibi yazar üstte kalır
Memoli boş beleşler kız valla takmıyorum öyle yazanları . Birde sitem ediyorlar hapykidsten gelenler yargı dağıtıyor eşiyle hiç mi yaşamamıyorlar sanki neeee!!! Allahallaaa ahhh öyle yazanlara hooooşşşştttt nikahlı kocamla aramdaki münasebeti size mi anlatcam istediğimi yaşarım o benim kocam yazasın geliyorda aman boşver diyip köşeme çekiliyorum da bazı postlara da yorum yapmadan geçemiyorum 🤣
lxmxa Fışkırtarak bosaliyom yazmış biri,tam da bu platformda konuşulacak kadar önemli bi konu gerçekten
Arkadaş hakli kizlar dağılın 😁peride cok önemli bir uygulama 😆
Jlo Ensest varmış bi tane de post silinmiş en önemlisi o bence
Sacmaseyler1 hayır hamilelik sağlık va gibi şeyler
@Ynrhy @Memoli @Kidsspor21_ @Sacmaseyler1 @Meraklitaze @Jlo @Tubi ya siz ne diyorsunuz ben ilişkiden seksen saçma konulardanmı bahsettim benim için öenmli dediğim konular hamilelik sağlık ağrı falan şeyler için seks beni ilgilendirmiyor bu ne ja herkez kafasına göre yazmış insan bi sorar ne demek istiyorsun diye
o yüzden gereksiz şeyler yazmayın dedim okadar çok gereksiz yazılar şeyler varki banane sizin seks hayatınızdan sevgililerinizden sevginizden aşkınızdan banane
Meraklitaze yuh….
yok efendim tiktok kullanan varmı napiyorsunuz falan filan saçma bana göre