Deleted33 HurremSultan aaaa gerçekten ufakmış benim kız da 1 yaşında ben aklımın ucundan bile geçiremiyorum çok korkutuyor beni.inşallah test bozuktur diyelim öyleyse.eşin istiyor mu peki tepkisi ne olur?
HurremSultan Deleted33 yani ikimizde çok abartı tepki vermeyiz yani bebeğin ne suçu var sonuçta istemiyoruz sadece 🥲🥲🥲
superisi_ HurremSultan insallah canım ya . Valla ben bile streslendim burda. Zor bi durum. Kac gün gecikti adetin?
HurremSultan superisi_ bende eşim sabah görmüş sen test mi yaptın dedik evet dedim diyor ne çıktı 🥲🥲🥲 dedim ki boş bişey yok adam rahat uyudu🤐🥲🥲🥲
Deleted33 HurremSultan Allah kalbiniize göre bersin inşallah bekleyip görelim güzel haberle gel öyleyse umarım yoktur.
HurremSultan superisi_ olmaz mı benim hamileliğim zor geciyir. İş yeri kızardı artık ona her sene bebe mi dogurcaksiniz diye 😂😂😂
superisi_ HurremSultan bu halde gecmez ki ama ben olsam ölürüm stresten😁 bence degil ama ilk yaptıgında cıkmamıs ki sonradan cıkmıs. Genelde ilk 10 dk da cıkan dogrudır
superisi_ HurremSultan ha ilk yapıncada mı silikti . Ama dün test atmıssın simdi gördum bişey yok gibiydi