HurremSultan evet özellikle üstte ki testte görünüyor yine de çok erken yanılma payı olabilir çok silik çünkü.İstemiyor muydun ?

HurremSultan evet hatırlıyorum ama belki bi içten içe istek gelmiştir 😁😁 erken gebelik testi alsan bide onu denesen tabi en doğrusu kan vermek sen çok daha iyi bilirsin iki bebişin var.

Deleted33 valla hiç birşey yapmiycam daha önce de bu testlerin gazabına uğradım en iyisi adet olmayı beklemek olmassa gider kan veririm direk😭

HurremSultan yani evet yanılma payı çok yüksek öyleyse biraz daha bekle ama kim bilir yani ufak bi melek 😍 bebişlerin de büyümüş zaten.hayırlısı olsun herşeyden önce 😊

Deleted33 aşkım valla buyumediler biri iki biri bir yasinda ikiz gibiler onlar zor derken ucuz gibi çocuk büyütemem sanırım 🥲🥲🥲 ay ne diycegimi bilemiyorum inşallah yantest ya gözüm bozuktur

HurremSultan aaaa gerçekten ufakmış benim kız da 1 yaşında ben aklımın ucundan bile geçiremiyorum çok korkutuyor beni.inşallah test bozuktur diyelim öyleyse.eşin istiyor mu peki tepkisi ne olur?