Buzlulimonatam HurremSultan hamilesin aşkım gözün aydın aynısını yaşadım birde böyle olunca erkek oluyor dediler be kadar doğru bilmiyorum ama bende gerçekten çıktı 🥲 cinsiyeti de söyledim bak sana şaka bi yana kız erkek mesele değil de rabbim sağlıklı ahlaklı güzel evlat versin inşallah 💖
kukuliiiii HurremSultan hamilesin gözün aydıııın allah analı babalı büyütsüün kızlar hediyeleri hazırlayın bu sefer küçük sülüman geliyo🤣🤣🤣🤣 test bozuk derdimde yavrucum hepsinde var be
rihannaa Benim beta 75 di silik çizgi gördüğümde Ama bu şekilde olup kimyasal gebelikte olabilir gününü beklemen lazım sağlıklı bir sonuç için 🫠
HurremSultan Deleted33 almadım kanki burda su damlat cozgi giderse kuruma çizgisi dediler yaptım bekleyince çizgiler gitmişti🤍
Elisam2022 kleopatranizzz Aaa yoklugumu fark eden birilerini görmek ne güzel shdj vakit bulamıyorum girmeye bacım valla telefonu elime aldığım gibi kiz saldırıyor telefona ver diye o yuzden elime alamıyorum pek. Bu arada nick mi değiştin taniyamadim ama shdj
kleopatranizzz Elisam2022 farkettim tabi kız fjfj önceki nick kimene’ydi valla benimkiler de öyle anca gece aktif olabiliyorum oda bi kac saat sonra bayılma jfjfjjf
Ask_hosmus HurremSultan kuzum o öyle olmaz git kan ver su damlatınca tabi gider kaç tane test yaptın hepsi mi sıkıntılı olur 😂😂😂 sen beni dinle yarın kan ver
Deleted33 HurremSultan yani sen yine de pek güvenme ona ben ilk defa duydum damlat gider falan bilemedim 😁🤷