HurremSultan Yasak_elma sus kanki sus zaten depresyon kovalıyor ben kaçıyorum bu eve bir bebe daha gelirse kaçamammm😁😂😂😂
amimad HurremSultan Hürrem kan testi vermediysen kan testi ver bence hamilesin benim testimde bu kadar bile belli değildi şu damlatsan hangi test okursa olsun bozulur
HurremSultan kizsidikaa ilk beş dkkada t çizgisi yeri belli idi sonra gitti zaten 21 inde adet oluyorum o güne kadar kafam rahat beklemek istiyorum😁😁
amimad HurremSultan canım var hayırlı olsun senin mi bilmiyorum ama benim testimde bu kadar bile belli değildi
HurremSultan amimad valla sonradan çıktı üçü de önce sadece hafif yeri belliydi inşallah yoktur diyip adet günümü bekliyorum 🥲🥲
Ask_hosmus HurremSultan kuzum o öyle olmaz git kan ver su damlatınca tabi gider kaç tane test yaptın hepsi mi sıkıntılı olur 😂😂😂 sen beni dinle yarın kan ver
HurremSultan Ask_hosmus kanka dur bekle bak ayın 21 inde adet olmam lazım o günü bekliyorum surda kaç gün kaldı🥲😝
Deleted33 HurremSultan yani sen yine de pek güvenme ona ben ilk defa duydum damlat gider falan bilemedim 😁🤷
HurremSultan Deleted33 ben çok güvendim bakalım kanka😁 eminim ama ya değilim bak 21 inde adetim diye yazicam evrene olumlu mesaj gönderiyoruz😝😝🤍
Yasak_elma HurremSultan Kız git sağlıkocağına hemşirene söyle hemen bi kan testi yapar.Adetini beklemeye gerek yok.Valla ben meraktan ölüyorum sen nasıl bekliyorsun🤨😅