Artemis_ Thecansu herkesle muhabbet ederim ama ekstra yakın olduğum kimse yok çok iyi tanımıyorum kimseyi hele de isim değişikliği sonrasında daha da karıştı 😂
Artemis_ Gittibimilyarlikmobilya herkes öyle değil ya bazıları evet çok anonım ama genel olarak öyle degıl bence☺️
Gittibimilyarlikmobilya Artemis_ Cinsellikte çok detaya giriliyor ya öyle sandım bende olabilir tâbi ☺️
ikiprensesannes Kimseyi tanımam ama nedense buradaki muhabbetler çok sarıyo sıcak geliyo bana seviyorum burayı ileride arkadaşlıklarda olursa çok severek yapabileceğimi düşünüyorum 🤭yani kısacası bu ortam bana iyi geliyor özelde nasıl konuşulur bilmiyorum 😂 sadece postlardan böyle kanaaata vardım
Polyannacilik Thecansu benim burdan özelden konuştuğum kişiler oldu 🤭ama happy kidsten tanışıp şuan yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan 2 tane arkadaşım var gün aşırı görüşürüz buluşuruz bebeklerimiz birlikte büyüdü ☺️
HurremSultan Thecansu ben burayı çok seviyorum ama direk bire bir biriyle görüşmedim. Genelde herkez ile de aram iyi sevmediğim kişiler bir elin beş parmağıni asla geçmez ❤️🧚🏻 birsuru kızkardeşim varmış gibi hissediyorum burda samimi bir yer❤️
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Kız zaten kaç kişi var da burda 😄 o kadar az ki sanki forum değil gibi hissediyorum
Coolness Thecansu Burda tanışıp reelde arkadaşlıktan bahsediyorsan ondan yok. Ama burda sevip saygı duyduğum insanlar tabiki var 💫 mom’da tanışıp reelde arkadaşlığımızı sürdürdüğümüz 2 arkadaşım var ama 🤍
Coolness Zamansiz_ burdaki kullanıcı adım mom ve kidsten farklı canım, sende farklı yap istersen, gönül rahatlığıyla diğer uygulamalardan arkadaş bulabilirsin o zaman, eminim vardır oralarda bu ugulamayı kullanan Türk annişler 🤩
Zamansiz_ Coolness bilmiyorum ki happy kids cok karisik gibi geliyor bana bsy demeden şak yuklenme linc yukleniyor birde reklamlar amaninnnn😪🥲
Coolness Zamansiz_ mom hamilelik hormonları, kids yorgun analar 😅 mesela şey gibi geliyor mu sana; çocukla ilgili mom’da kidste bir soru sorsan hemen ağır cevaplar ama aynı kullanıcılar burda daha ılımlı sıcak tavırlar sergiliyor aynı soruya 😅 buranın böyle daha medeni bi havası var 😂
Fatgi_ Thecansu burda yok ama kidsten ve mom dan arkadaşlıklarım oldu. Hatta yüzyüze de görüştük çoğuyla. Hala da devam ediyor üzerinden 5 yıl geçti.. Hatta momda bir grubumuz oldu wp üzerinden devam ettik,ilk doğumları yaptık tel başında bekledik hepimiz birbirimizi 🥰