Artemis_ Gittibimilyarlikmobilya herkes öyle değil ya bazıları evet çok anonım ama genel olarak öyle degıl bence☺️
Gittibimilyarlikmobilya Artemis_ Cinsellikte çok detaya giriliyor ya öyle sandım bende olabilir tâbi ☺️
ikiprensesannes Kimseyi tanımam ama nedense buradaki muhabbetler çok sarıyo sıcak geliyo bana seviyorum burayı ileride arkadaşlıklarda olursa çok severek yapabileceğimi düşünüyorum 🤭yani kısacası bu ortam bana iyi geliyor özelde nasıl konuşulur bilmiyorum 😂 sadece postlardan böyle kanaaata vardım
Polyannacilik Thecansu benim burdan özelden konuştuğum kişiler oldu 🤭ama happy kidsten tanışıp şuan yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan 2 tane arkadaşım var gün aşırı görüşürüz buluşuruz bebeklerimiz birlikte büyüdü ☺️
HurremSultan Thecansu ben burayı çok seviyorum ama direk bire bir biriyle görüşmedim. Genelde herkez ile de aram iyi sevmediğim kişiler bir elin beş parmağıni asla geçmez ❤️🧚🏻 birsuru kızkardeşim varmış gibi hissediyorum burda samimi bir yer❤️
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Kız zaten kaç kişi var da burda 😄 o kadar az ki sanki forum değil gibi hissediyorum
Coolness Thecansu Burda tanışıp reelde arkadaşlıktan bahsediyorsan ondan yok. Ama burda sevip saygı duyduğum insanlar tabiki var 💫 mom’da tanışıp reelde arkadaşlığımızı sürdürdüğümüz 2 arkadaşım var ama 🤍
Coolness Zamansiz_ burdaki kullanıcı adım mom ve kidsten farklı canım, sende farklı yap istersen, gönül rahatlığıyla diğer uygulamalardan arkadaş bulabilirsin o zaman, eminim vardır oralarda bu ugulamayı kullanan Türk annişler 🤩
Zamansiz_ Coolness bilmiyorum ki happy kids cok karisik gibi geliyor bana bsy demeden şak yuklenme linc yukleniyor birde reklamlar amaninnnn😪🥲
Coolness Zamansiz_ mom hamilelik hormonları, kids yorgun analar 😅 mesela şey gibi geliyor mu sana; çocukla ilgili mom’da kidste bir soru sorsan hemen ağır cevaplar ama aynı kullanıcılar burda daha ılımlı sıcak tavırlar sergiliyor aynı soruya 😅 buranın böyle daha medeni bi havası var 😂
Fatgi_ Thecansu burda yok ama kidsten ve mom dan arkadaşlıklarım oldu. Hatta yüzyüze de görüştük çoğuyla. Hala da devam ediyor üzerinden 5 yıl geçti.. Hatta momda bir grubumuz oldu wp üzerinden devam ettik,ilk doğumları yaptık tel başında bekledik hepimiz birbirimizi 🥰
selen_ @Thecansu burası anonim genelde çünkü özel şeyler konuşuluyor kidste aynı şehirden olanlar grup kuruyor bebeklerinin yaşı yakın olanlar aynı semtse parkta falan tanışıyor bende yüklü olduğu zamanlar eğlenceliydi momda hamileyken vardı 2yildir ikiside yok ama linç olayları pek yoktu benim zamanlarımda (cinsellik, fantezi)haric
HurremSultan Gittibimilyarlikmobilya sen farkında değilsin çok kişi geldi baya kalabalıklasti burası dkdkdk