eflalle bakım zamanlarına bayılırım ama çok fazla ürün kullanmayı da sevmem. Olabildiği kadar az ürün. En çok da duştan sonra gözenekler açıkken. Sabah yüz yıkama köpüğü(missha marka) titreşimli aparat ile yüzümde iyice gezdiriyorum aparattan sonra yüzümü daha iyi hissetmeye başladım. Temizledikten sonra tonik(yves rocher), serum ( yeşim taşı roller ile) bazen burada bırakıyorum bazen en son günlük krem de uyguluyorum. Çoğu zaman tonik sonrası yaprak maske(missha) ve günlük krem. Gece maskesi için misshanın birkaç farklı ürününü denedim. En sevdiğim aleoveralı olanı. Sağladığı yumuşaklığı 2 3 gün hissettim her gece uygulamadığım halde. Gece maskelerini genelde haftada 2 kuruluk hissettiğimde uygularım. Vücut bakımı tamamen keyfime göre. Ara ara duş sonrası at kılı fırça uygularım ardından vücut losyonu. (Yves rocher) diğer markaların farklı ürünleri yok mu kullanmıyo muyum? Fazlasıyla var komidin açılmamış maske krem c vitaminleri tonikler ile dolu açıp baktıkça mutlu oluyorum 😂 evime döneyim clinique nin bir haftalık c vitaminine başlayacağım.