eflalle benim cildim karmadan yağlıya dönük ama karma diyebilirim. Cildimde hic bir sorunum yok ,sivilce leke siyah nokta hic bir şey yok, tertemiz yüzüm. Ben fazla makyaj da yapmam zaten, sadece özel günlerde yaparım.
Bakıma gelecek olursak ben genelde gece bakım yapıyorum, ilk yüzümü celenes c vitaminli jelle yıkıyorum. Şarzlı yüz yıkama aletim var, onunla yüzümü köpürte köpürte masaj yaparak yıkıyorum. Sonra luv it marka aha bha asitli tonikle siliyorum. Sonra neutrogena göz kremimi sürüp ,sonra bepanthol yoğun nemlendirme ile yüzümü nemlendiriyorum. Tabiki ilk önce dişlerimi fırçalıyorum. En son saçlarımı tarayıp, saç uclarima pantene argan yağı sürüp örüp yatıyorum. 🛌🏻
Duşta kullandığım hindistan cevizli saç maskem var, 2 haftada bir onu yaparim ve her duş sonrasi tüm vucudumu nemlendiririm. Hafta da bir defa el ve ayak peelingi yaparım. Hafta da 1 defa kore marka yumurta akı maskesi yapiyorum.
Hafta da 2 bazen 3 defa kuru fırçalama yapıyorum tüm vücuduma, genelde sabah yapıyorum bunu ,10 dk mı alıyor, çayın suyu kaynayana kadar bitiyor işim 😂 kuru fırcalamadan sonra tüm vücudumu nemlendiriyorum, kalçama ayrı olarak selülit kremi sürüyorum. Selulitim yok ,önlem amaçlı ☺️ ve abur cubur asitli şeyler hiç tüketmiyorum, bol bol su içiyorum. Ha bir de 5 vakit namaz kılan birisiyim ve her abdest sonrası elime yüzüme gül suyu sürerim, bunu cocukluk dönemimden beri yapıyorum, annem alıştırdı 😊😁