dnz23 belladonna evet ama üstünde manikür pedikür peeling yazıyor galiba oğlumu uyutup atıyım fotoğrafını
belladonna dnz23 evet evet o yanlış bilmiyorsam 1 ürün var new Wellde. Ben daha önce serumunu denemiştim de yüzümü mahvetmişti. Bir ön yargı oluşmuştu bende markaya karşı. Etkisi güzel mi memnun musun
dnz23 belladonna evet memnunum daha alalı 2-3 ay anca oluyor ama yumuşacık yapıyor mara da kullandım ben ikisinin bir farkı yok bence
belladonna dnz23 Bende aslında markaya karşı bir ön yargı oluştu ama özellikle ayaklarım için bir ürün istiyordum bir denesem olur 😅
dnz23 belladonna ben galiba başka bir şey almadım bu markadan yoksa aldım mı hatırlamıyorum 😂 ama güzel tavsiye ederim 🥰
FlowerMom eflalle Her gece yüz yıkama jelim ile yıkıyorum. Arkasından serum sürüyorum. Bekliyorum. Bir de nemlendirici kullanıyorum. Bu kadar. ☺️ Maru derm markasını kullanıyorum.
gzgn eflalle valla ben sabah yüzümü yıkıyorum ona şükrediyorum evimde büsürü malzemem var daha geçiç yapamadım erkek 12 aylık bebeğim var yakında imdat diye bağırcam 😂
eflalle gzgn benim oğlum da 7 aylık, valla eşime verip yine yapıyorum, kendimi çok daha iyi hissediyorum o zaman 😅