Sokaklambasi kleopatranizzz Uzun zaman once bi arkadas daha yazmisti. Onun kocasi da karisiyla iliski yasarken oz annesini hayal ediyomus. Tepki gosterdiginde susmus ama bu defa kadini baska erkeklerle hayal etmeye baslamis. Kiz bosanmasin diye turlu fiziksel psikolojik iskenceler yapiyomus. Ben bunu okudugumda cok uzun sure etkisinden cikamamistim.
meleksen1 Sokaklambasi oha ya kanım dondu suan bunu okurken. Bu nasıl bir iğrençliktir nasıl insanlar var böyle pis sapıklar Allahım çocuklarımızı uzak tutsun böylelerinden
Senanur-35 Kızlar böyle şeyler çok var biliyor musunuz? Katarsiste izlemiştim sex işçiliği yapan bir erkek vardı anne ve kızına birlikte yapmıştı mesela. Bundan daha kötü şeyler de söyleyenler vardı
Fatgi_ Senanur-35 ya bundan daha kötü ne olabilir ki diyorumm ama her defasında bir fazlası geliyor valla demicem neyse
Sokaklambasi Senanur-35 biliyorum malesef ben cok arastiririm boyle carpik iliskileri psikolojik nedenlerini vs
Sokaklambasi Medusa @Ylmzesra kullanici adi bu. Postun ismi de Heba olmuş hayatım dı. Cok uzun suredir girmiyo foruma. Ara ara girip bakiyorum cok merak ediyorum. Umarim kurtulmustur.
Medusa Sokaklambasi Kız yüreğim daraldı ya Allahım sen yardım et bu kadına ve çocuğuna. İnşallah kurtulmuştur o kadar kalpten istiyorum ki bunu çok üzüldüm
kleopatranizzz Sokaklambasi girdim okudum ve gerçekten tüylerim diken diken bütün yazdıkları zaten başlı başına yeterli ama öz annesii ??? Allahim böyle insanlar fazla yaşamasın çünkü başka insanların hayatını karartmaktan başka birseye yaramiyorlar 🥺🥺
Sokaklambasi Fatgi_ Umarim. Cok istekliydi cunku kurtulmak icin. Kendini cesaretlendiriyodu. Keske girip bize hayatinin mukemmel oldugunu söylese. Bu kiz benim icimde buyuk bi yaradir. İyi haberlerini duymayi gercekten cok isterim.
Sokaklambasi Medusa İnsallah. Allah affetsin uzun bi sure kocasinin olmesini umdum. Hicbi sekilde birakmiyodu cunku kizi. Bu konu aklima geldi ya bi hafta yuk olur artik bana.