• Öneri
  • Birikim yapmak istiyorum 💵💰😐

Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Eşim maaşını mutfak için hunharca harcadığı için ben el koydum 2 ay evvel. Bende bakım ürünlerine ve bebek kıyafetlerine baya para döktüğümü farkettim. Buna bi dur demem gerekiyor. Masrafları hesaptan düşünce 40.000 lira kalıyor elimde . Nasıl birikim yapıyorsunuz? Hangi yöntemle? 😊

Bende çok istiyorum bişeyler atabilmeyi kenara ama maalesef eşim herşeyyi karttan alıyor . Gizli birikim nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim bilmesin istiyorum. 🫠

kleopatranizzz birikimden o kadar uzağızki valla. Normal mobil bankacılıktan mı atıyorsunuz hesaba parayı? Birde hesabı açmak için bankaya mı gitmeliyiz aşkım?

Senanur-35

Canım ben genelde dövize koyuyorum geçen bir uzmanı dinledim. Altın için en güvenilir yatırım olduğunu ama çok kazandırmayacağını onun yerine €’yu önerdiğini söylemişti. Tabii kripto işi var ama ben riskli bulduğum ve vakit ayıramayacğım için girmiyorum. Bence en az 20 bini koy €’ya 🤓

Deletedmom_18 asdfjfjg benim eşim bu vallahi. Söz verdi çok harcamicam deyip ertesi gün soslanmış bonfilesini alıp geldi 😅(her gün et yiyor haftada bir filan yese karışmam tabi ki)

Senanur-35 Bende 3 aydır birikime başladım. Hep altın aldım. Altını evde sakladığım için huzursuzum. Bana hiç güvenli gelmiyor. Emeklerim çöp olsun istemem. Bende Altın hesabı açmayı düşünüyorum inşallah.