Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Eşim maaşını mutfak için hunharca harcadığı için ben el koydum 2 ay evvel. Bende bakım ürünlerine ve bebek kıyafetlerine baya para döktüğümü farkettim. Buna bi dur demem gerekiyor. Masrafları hesaptan düşünce 40.000 lira kalıyor elimde . Nasıl birikim yapıyorsunuz? Hangi yöntemle? 😊
Birikim yapmak istiyorum 💵💰😐
Senanur-35 altın hesabı açtık biz canım heray oraya atıyoruz elde kalınca gidiyor maalesef
Bende çok istiyorum bişeyler atabilmeyi kenara ama maalesef eşim herşeyyi karttan alıyor . Gizli birikim nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim bilmesin istiyorum. 🫠
- Düzenlendi
kleopatranizzz birikimden o kadar uzağızki valla. Normal mobil bankacılıktan mı atıyorsunuz hesaba parayı? Birde hesabı açmak için bankaya mı gitmeliyiz aşkım?
Canım ben genelde dövize koyuyorum geçen bir uzmanı dinledim. Altın için en güvenilir yatırım olduğunu ama çok kazandırmayacağını onun yerine €’yu önerdiğini söylemişti. Tabii kripto işi var ama ben riskli bulduğum ve vakit ayıramayacğım için girmiyorum. Bence en az 20 bini koy €’ya 🤓
Senanur-35 İnternet bankacılığını arayıp altın veya dolar hesabı acıyorsunuz canım o şekilde
Senanur-35
Birikim ne demek? 🤪
Deletedmom_18 asdfjfjg benim eşim bu vallahi. Söz verdi çok harcamicam deyip ertesi gün soslanmış bonfilesini alıp geldi 😅(her gün et yiyor haftada bir filan yese karışmam tabi ki)
apuska euro olarak mı dolar olarak mı canım
Senanur-35 Bende 3 aydır birikime başladım. Hep altın aldım. Altını evde sakladığım için huzursuzum. Bana hiç güvenli gelmiyor. Emeklerim çöp olsun istemem. Bende Altın hesabı açmayı düşünüyorum inşallah.
kleopatranizzz anladım çok teşekkür ederim tatlım😍
Euro canım bol bereketli olsun inşallah
Bonibon_ gram mı alıyorsun? Hangi altını alıyorsun canım?
Senanur-35 bekarken birikim yapmıştım. Altın hesabı açmıştım. Evlenince hiç yapmadım. Para bana batıyor. Harcamam gerekiyor.
Senanur-35 rica ederim bol bereketli birikimlerr💵🪙💰
Gittibimilyarlikmobilya maaşın haftası dolunca kocam bey bu.
kleopatranizzz çok sağol aşkım😘
apuska çook sağol önerin için 🌸
Senanur-35 Para biriktirebilen var mı ya.Bence jeopolitik konumumuz para biriktirebilmek için hiç uygun değil.Para biriktiren premium insandır Sena 😂