Kızlar eşim çok geç boşalıyor çok yorulurum ben de canım çıkıyor ne önerirsiniz psikologa diyorum istemiyor
Geç boşalma
Allahdan belanimi ariyon bacım ne güzel işte tadını cikar😊
Seherrr tövbeler olsun bu nasıl bir üsluptur konuşma tarzıdır 🤭🤯😅
Biranne006 sıkılıyorsan demek istemiş aslnda 😂😂😂😂 ı harfi yerine i kullanınca oluyor böyle şeyler hahahahshxz
Birtanem eşinin en sevdiği pozisyonu yaparsanız erken boşalabilir. Herkes geç boşalma sever seni anlayamadım 🤣🤣 daha ne istiyosun
Biranne006 Bence sıkılıyorsan yazacakmış yalnışlıkla sikiliyorsan yazmış😂😂😂
Birtanem aslında bende böyle bi post açıcaktım ama linçlerler diye açmadım banane senin kocanın kaç dk da bilmem ne ettiğinden derler diye 🙄 aynı sorun bizdede var bi saate yakın sürüyor artık hiç akşam olsun istemiyorum bu hep böyleydi cinsel terapistler var ama gitmeyede daha doğrusu eşime bu konuyu açmaya çekiniyorum
AntisosyalMam evet bazen işe yaradığı oluyor hər zaman değil((
Birtanem ne güzel işte 😁😁
Birtanem nasıl yani zevk almadığınımı iddaa ediyor ben eşime çıtlattığımda senlik değil ben hemen boşalamıyorum senden zevk alıyorum tabiki demişti
Birtanem bende erken boşalıyor diye söylemiyorum 🤣
Birtanem benim kocam da geç boşalıyor ama ben şikayetçi değilim aksine memnunum. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsin. Senin sevdiğin ve onun sevdiği pozisyonlara ağırlık verebilirsin. Çeşitli pozisyonlar deneyebilirsin. Kendin olaya hadi bitsin olarak bakma ana odaklan ve zevk almaya bak. Bu durum çok insanda olmuyor ve aslında kadın için iyi bişi bu. Bir ilişkide kadına bir kaç kez boşalma şansı doğuyor. Bence iyi bişi yani kendine zevk alacağın durumdan hoşnut olacağın yollar bul bence
Mickeyyymouseee teşekkürler 😊