Birtanem daha ne istiyorsun eğer sikiliyorsan ateşli birşeyler yapın fantezi katarsan hem çabuk boşalır hemde sen bitsin istemezsin

Birtanem eşinin en sevdiği pozisyonu yaparsanız erken boşalabilir. Herkes geç boşalma sever seni anlayamadım 🤣🤣 daha ne istiyosun

Biranne006 Bence sıkılıyorsan yazacakmış yalnışlıkla sikiliyorsan yazmış😂😂😂

Birtanem aslında bende böyle bi post açıcaktım ama linçlerler diye açmadım banane senin kocanın kaç dk da bilmem ne ettiğinden derler diye 🙄 aynı sorun bizdede var bi saate yakın sürüyor artık hiç akşam olsun istemiyorum bu hep böyleydi cinsel terapistler var ama gitmeyede daha doğrusu eşime bu konuyu açmaya çekiniyorum

Cemrerana ben diyorum ama senlik bir şey diyor benim üzerime atıyor, evet gerçekten çok zor bir durum zülüm oluyor bir zaman sonra adeta

Birtanem nasıl yani zevk almadığınımı iddaa ediyor ben eşime çıtlattığımda senlik değil ben hemen boşalamıyorum senden zevk alıyorum tabiki demişti

eros 1saate yakın çok zorlanıyorum utanarak yazıyorum bu arada

• eros bunu yanıtladı.

Cemrerana hayır ben dikkatimi versem iyi olur diyor ama zaman sonra ben sıkılıyorum hem bir tarafdan acı vermeye başlıyor

Birtanem daha ne istiyorsun ya 😄 eşinin en sevdiği veya daha önce denemediğiniz pozisyonları deneyin daha hızlı boşalacaktır

Birtanem benim kocam da geç boşalıyor ama ben şikayetçi değilim aksine memnunum. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsin. Senin sevdiğin ve onun sevdiği pozisyonlara ağırlık verebilirsin. Çeşitli pozisyonlar deneyebilirsin. Kendin olaya hadi bitsin olarak bakma ana odaklan ve zevk almaya bak. Bu durum çok insanda olmuyor ve aslında kadın için iyi bişi bu. Bir ilişkide kadına bir kaç kez boşalma şansı doğuyor. Bence iyi bişi yani kendine zevk alacağın durumdan hoşnut olacağın yollar bul bence