Cemrerana ben diyorum ama senlik bir şey diyor benim üzerime atıyor, evet gerçekten çok zor bir durum zülüm oluyor bir zaman sonra adeta

Birtanem nasıl yani zevk almadığınımı iddaa ediyor ben eşime çıtlattığımda senlik değil ben hemen boşalamıyorum senden zevk alıyorum tabiki demişti

eros 1saate yakın çok zorlanıyorum utanarak yazıyorum bu arada

• eros bunu yanıtladı.

Cemrerana hayır ben dikkatimi versem iyi olur diyor ama zaman sonra ben sıkılıyorum hem bir tarafdan acı vermeye başlıyor

Birtanem daha ne istiyorsun ya 😄 eşinin en sevdiği veya daha önce denemediğiniz pozisyonları deneyin daha hızlı boşalacaktır

Birtanem benim kocam da geç boşalıyor ama ben şikayetçi değilim aksine memnunum. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsin. Senin sevdiğin ve onun sevdiği pozisyonlara ağırlık verebilirsin. Çeşitli pozisyonlar deneyebilirsin. Kendin olaya hadi bitsin olarak bakma ana odaklan ve zevk almaya bak. Bu durum çok insanda olmuyor ve aslında kadın için iyi bişi bu. Bir ilişkide kadına bir kaç kez boşalma şansı doğuyor. Bence iyi bişi yani kendine zevk alacağın durumdan hoşnut olacağın yollar bul bence

Birtanem Yani bizde de genelde eşimin boşalması uzun sürüyor. Ama zaten ortalama 30-35 ön sevişme olduğu için ben zorlanmıyorum. Açıkçası erken boşalsa daha kötü olurdu diye düşünüyorum.

Birtanem kız ne güzel işte geç boşalması erken boşalani ne yapcan😂😂🤦‍♀️