Deleted33 HurremSultan daha yaşı çok gençmiş bu onun için avantaj olacaktır.Anne ve babacığın çok zor durumdalardır eminim tez vakitte geçsin gitsin inşallah 🤲
Bonibon_ HurremSultan Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Atlatır inşallah hayati tehlikesi yokmuş çok şükür içinizi ferah tutun. 🤲
HurremSultan Bonibon_ çok şükür canını kurtardı yawrum ama bunu da atlatır inşallah yüzü çok kötü Allah’ım inşallah izi kalmaz🤲
htcaydnn HurremSultan Geçmiş olsun Rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın bu mübarek ayların hürmetine 🤲🏻
rebullavanda HurremSultan çok geçmiş olsun canım benim. Dayımda hareket eden tırın üstünden düşmüştü onun yüzüde paramparçaydı ama kopan yer yoksa düzelir demişti doktor ilk 2 ay her gün pansuman ve kremleri vardı şimdi hiç bişey olmamış gibi içini ferah tut Allah şifasını versin inşallah 🙏
HurremSultan rebullavanda hiç bilmiyorum ki uzağız birbirimizden anneme soruyorum konuşamıyor artık kardeşim yanıda diye mi neden bilmiyorum ama tam cevao veremiyoru😔
zarifhanim HurremSultan Çok geçmiş olsun Hürrem, rabbim acil şifasını versin. İnşallah kalıcı başka bir hasar oluşmadan atlatır kardeşin 😢
HurremSultan zarifhanim inşallah canım benim ama çocuk zaten babasız büyüyor nerdeyse. Babam tirci birde üstüne deprem yaşadı sonra Hatay’da yangın çıktı biliyorsun arkadaşı gözünün önünde yandı. Şimdi de bu mahfoldu çocuğun psikolojisi ya en çok ona üzülüyorum 🥺🥺
HurremSultan kleopatranizzz ameliyat iyi geçmiş gözünde sıkıntı var dediler korktuk ama büyük birşey yokmuş çok şükür. Dikislerini atmislar şimdi işte