Ecivicivokke HurremSultan çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin kolaylıkla geçsin zor günleriniz inşallah 🤲🏻
HurremSultan Ecivicivokke amin canım benim uzak olmak çok kötü ailenden😔 iyi kötü yetisemiyorsun hiçbir şeye😔
HurremSultan MedavikPastam amin canım benim inşallah izleri de geçer yüzü çünkü yaşı da küçük yawrum😔
HurremSultan meliha098 yok annem perişan olmuş başında ameliyat ettiler işte dikmisler yüzünü 😔 mahfoldum ya inşallah iz kalmaz. İnsan canını kurtarinca diğer şeylere mahfoluyor bu seferde😔
HurremSultan kleopatranizzz ameliyat iyi geçmiş gözünde sıkıntı var dediler korktuk ama büyük birşey yokmuş çok şükür. Dikislerini atmislar şimdi işte
zeytep HurremSultan Amin inşallah, evet sağlık ile sınanmak gerçekten çok zor ama siz lütfen yüreğinizin ferah tutun. Dualarımız sizinle, siz de bol dua edin. 🙏✨
HurremSultan zarifhanim inşallah canım benim ama çocuk zaten babasız büyüyor nerdeyse. Babam tirci birde üstüne deprem yaşadı sonra Hatay’da yangın çıktı biliyorsun arkadaşı gözünün önünde yandı. Şimdi de bu mahfoldu çocuğun psikolojisi ya en çok ona üzülüyorum 🥺🥺
zarifhanim HurremSultan Yaa hiç haberim yoktu her şey üstüste gelmiş. Rabbim üstesinden gelmeyi nasip eylesin 🥺 şimdi nasıl durumu, ameliyatı iyi geçmiş mi.
HurremSultan rebullavanda hiç bilmiyorum ki uzağız birbirimizden anneme soruyorum konuşamıyor artık kardeşim yanıda diye mi neden bilmiyorum ama tam cevao veremiyoru😔