Etipetito belladonna Sende bakarsın kız ne olmuş sen öğretmensin bide asıl senin masallahın var hem çalışıp.hem çocuk bakmak daha zor.iş 😉😁🥰
belladonna Etipetito Benim çocuklar büyük aşkım çok şükür 😀 Ama bu güzel, naif düşüncen için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin 🥰 Gerçekten hem iş, hem ev, hem çocuk… Allah hepimizin yardımcısı olsun 😀
apuska realistbayan ben pırasalı börek yapacam kendim açacağım için başka yemek yok 🤣 yanına birde çay
lanjalee realistbayan dün biri nohutlu pilav tavuk sokak lezzetlerinden gidiyoruz yazmıştı ordan ilham aldım bugün de ben yapıyorum aynısını 😊 hepinizin sofrası bol bereketli olsun 💐
Moonlight_ daldakifindik al canim al cok güzel oluyor en sevdigim menüler arasinda bu cok seviyorum karniyarigi 🙈 bugünde köfte yanina sebze (brokoli havuc) ve patates püresi var 😅
daldakifindik realistbayan etli nohut pirinç pilavı ve karnabahar haşlaması var üzerine bol sarımsaklı yoğurt ☺️ Yarın arkadaş yemeğe çağırdı Sonraki günde karnıyarık yapacağım çok özlediğimi farkettim 😂
Moonlight_ daldakifindik off karnabahar sarimsakli yogurtla nefissss 😋 afiyet olsun bende yarin yapayim bunu 😅
daldakifindik Moonlight_ bence sen günlük menünü yaz bize fikir olsun 😅 ben seni bir gün rötarlı takip edeyim 😂
Elisam2022 Bugünkü menum Mercimek çorbası Tavuklu nohutlu pilav Rus salatası Turşu Gelin pastası Normalde çeşit çeşit yapmam ama kiz kardeşim geldi memleketimden uzaklardan onun için yaptım ☺