Gokkusagim realistbayan bamya bulgur pilavı vardı dünden yanına salata tarhana çorba ekledim Allah bereket versin. Yarına tavuk göğsü ile biseyler yapcam ama belli değil
realistbayan Gokkusagim bamya çok severim bizim buralarda etli çorbasını yaparlar kuru bamya ama çok güzel oluyor 🤤
Gokkusagim realistbayan ben hiç çorbasını içmedim biz zeytinyağlı yemeğini yaparız ekşili ama çorbası da çok güzeldir eminim 😋
etoile realistbayan ayyy canım ben dün iki günlük yemek yapmıştım bitirmisler bende bugün boykot ettim 😂😂😂
111nil realistbayan Tarhana çorbası + Soslu tavuk kızartma + Tavuk suyuna sade bulgur pilavı + Yeşil salata
kocamdakocam Bugün oldu bitti ama yarına fikir olur belki Mercimek çorbası Etli lahana sarması Karanibahar kızartması Turşu salataa 🥰
Yasak_elma belladonna Nedemek kuzum hayat birlikte sofralarda oturup sohbet muhabbet ederek güzelleşir😇Boş,soğuk sofralada çok ceşit olsa nolcak😏
belladonna Yasak_elma o kadar doğru ki.. Kalabalık sofrada her şey daha lezzetli daha doyurucu oluyor. İki kişi bir sürü çeşit yapsam ne o tadı, huzuru vermiyor. Kalabalıkta bir soğan bile nasıl lezzetli oluyor insanlara