• Öneri
  • Khakma yağdanlik kullanan var mı?

gshande
Ben gecen hafta Trendyoldan aldım . 330 du sanırım. Sitesi olduğunu bilmiyorum hiç

gshande kendi sitesini bilmiyorum ama ben neredeyse 1 senedir kullanıyorum sana attığım linkten almıştım az önce baktım 130₺ ye almışım ama bende indirimden almıştım. Ben tavsiye ederim ama çok güzel akıtma vs yapmıyor

belladonna ciddi fiyat farkı var da şaşırdım bu araştırayım kendi sitesi mi diye. Makine de mi yıkıyorsunuz elde mi ?

gshande Ben hep elde yıkadım ama kendi sitesinde de 200₺ ve üzeri kargo ücretsiz ve altındaki stand gelmiyormuş

superisi_ eğer bu site gerçekse daha ucuza satılıyor uzun zamandır almak istediğim bi üründü googledan arayınca siteyi gördüm bilgisi olan var mı sahte site mi diye merak ettim çünkü ciddi fiyat farkı var

belladonna sepete ekleyince ücretsiz gönderme yazıyor ya kargo ücretini göremedim ben , stand çok mühim değil ben tezgah üzerinde kullanmayacağım ama onu da sorayım bazıları kırıldı demis sizinki ne durumda🙂

gshande
            Benimki kırılmadı, hiç bir deforme de olmadı. Ben sık sık yıkıyorum. Memnunum. 1 sene olmuş ben alalı hala aynı duruyor

gshande kullanıyorum ama annem çeyizime aldığı için ne kadara aldığını bilmiyorum açıkçası ama çok kullanışlı 😌

rumeysayur1408 kendi sitesi ile trendyol farklı fiyata satınca o site sahte mi diye merak ettim, sizinkinin de standinda ve etiketlerde bir problem yön değil mi ?

Ben küçük boyunu almıştım çok sevdim ama sürekli doldurmak dert, en sonunda şarap şişem bitince onları temizleyip, şarap şişelerini kullanmaya başladım🤣

gshande tıpalar khakma’nın. Şişeyi değiştirsemde, tıpalarından çok memnunum. Akıtma vs yok.

gshande umarım memnun kalırsınız☺️eski şişeleri yıkadım, marka etiketinde bile yıpranma olmadı, yani oldukça memnun kaldım ben, dediğim gibi sadece şişeleri küçük gelince şarap şişeme koyup, aynı tıpalar kullanmaya devam ettim☺️ herşey gönlünüzce olsun🍀

gshande ben de cok fazla yağdanlık değiştiriyorum ya. Akıtmaz diye aldığım yağdanlıklar akıtıyor hep. Bu kullanışlı mı acaba. Son günlerde benimde karşıma çok çıkıyor bu yağdanlık. Ben de alıcam bundan en sonunda 😅

Sedaa çok uzun zamandır aklımda alacagim diye beklettim herkes çok övüyor galiba ithal mal olarak satılıyor. Trendyol yorumlarının bazıları kötü genel olarak memnun herkes , buradaki arkadaşlarda memnunum yazmış 😀