Kızlar merhaba kızım dünden beri poposu ve özel bölgesi pişik kantaron yağı sürdüm ama geçmiyor bi türlü artık kanama yapıyor daha 2.5 yaşında hep kullandığımız bi krem vardı oksizinc bitti eşim eczaneden alıp getirecek iş çıkışı kullandığınız başka şey varsa bilgi verirmisiniz

hilalibrahimmm bizim de geçmeyen pişiğimiz vardı neler denedik neler tek kurtarıcımız mustela pişik kremi oldu 14 aylık hala ondam başka bişey kullanamıyorum bide ıslak mendil kullanmıyorum.Çok geçmiş olsun.

hilalibrahimmm
      Kremlere ek olarak bol bol yıkayın ve yıkadıktan sonra bez/iç çamaşırı giymesin bir süre açık dursun hava alsın 😊

hilalibrahimmm kuru tutmak önemli, bir de kakadan sonra yıkamak. Bazen alerji olunca da pişik olurmuş, biz henüz ek gıdaya geçmedik ama çok araştırma yapıyorum ve besin alerjisi de pişik yapar diye okudum. İncia çok güzel bir krem hem de %100 doğal. Sudokrem de pişikte çok etkili ama maalesef içeriği temiz değil. Pişik geçene kadar bir kaç defa kullanılabilir. Geçmiş olsun

hilalibrahimmm Çok geçmiş olsun, eğer sivilceli egzama gibi bir pişikse iyileşmesi çok zaman alıyor. Ben bir ay öncesine kadar kızımda yaşadım. Madecassol, hametan, sudocrem, unibaby pişik önleyici merhem, bephantol, hamazinc krem,fenistil jel, dalin vazelin krem ne varsa kullandım geçmedi. Her bez değişiminde yıkayıp kremleyip öyle bağlıyordum artık atopi gibi kurumaya başlamıştı cildi. Terramycin merhem faydasını gördüm siz yine de bir eczaneye sorabilirsiniz. Birde bir gün boyunca hiç altına bez bağlamadım, tayt giydirdim ıslandıkça değiştirdim. Yıkayıp tekrar merhem sürüp başka tayt giydirdim. İki hafta geçmeyen pişik bir günde anca böyle geçti. Ama artık bezin kızıma yaramadığını düşünerek yaza ertelediğim tuvalet eğitimini iki günde vermiş oldum. İnşallah sizde kurtulursunuz.