kleopatranizzz lanjalee Gerçekten annelik akıl işi degil delilik dmi? saatlerce uyumasını beklersin uyuyunca da özlersin, gece uyumadan önce oğlumun yatağına gider öper koklar öyle uyurum 😊😊
lanjalee kleopatranizzz ben yanımda uyutuyorum ya ayıramadım bi türlü bi ara post açayım da taktik verin 😅 bambaşka bişey annelik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌺
lanjalee etoile ne dersi kız Allah zihin açıklığı versin 🤗 ben kıyamıyorum ya o da yoruluyo ne biliyim çok mu vicdanlıyım acaba azıcık kıssam mı vicdandan 😅
etoile lanjalee ya piyasada hoca kıtlığı başlamış galiba. Bir kaç öğrencimin ısrarı ile tekrar özel derse başladım.
kleopatranizzz lanjalee sütten kestiğimden beri kendi odasında uyuyor oğlum. kızımda 7 aylık şuan, oda aynı şekilde odasına geçecek insallah 🤲 sen post aç yardımcı olurum.
lanjalee etoile yaa ne güzel iyi dersler o zaman 🤗 güzel taktik bu bağ kurma meselesi kullanayım bi ara 🤭
lanjalee kleopatranizzz tamam açınca etiket atarım 😊bende kesmek istiyorum ama çok kararsızım ya 15 buçuk aylık ramazana girmeden kessem haksızlık olur erken dimi yoksa yazı mı beklesem sence
Afrodit superisi_ bebesini uyuyamamış bebesi pertini çıkarmış ve bebeğini babasına atan yorgun bitik bir anayımm🙅♀️🧘♀️