belladonna Cicekliperde Bende ondan çok korkuyorum ama onun için de duvara yapıştırılan resim kağıtları var ya onlardan alacağım odasını kaplayacağım 😅 https://ty.gl/c4lzz3tn9m Bu ürünü almış. Ben ilk kullanım için memnun kaldım. Baya da sevdi. Ben çok araştırmamıştım. Aslında annem de çok araştırmamış. İş arkadaşı kızına alırken annem de heveslenip almış. Aslında araştırsam bunu alır mıydım bilmiyorum ama ilk izlenimi bende iyi oldu.
Cicekliperde belladonna ben böyle şeyleri kimyasal olmayanlardan tercih ediyorum genelde kaç gündür araştırıyorum çok çok pahalı baktıklarım. Bu uygunmuş. Kıyafetten falan kolayca çıkıyor mu? Resim defteri , pon pon, baskı , fırça falan da alayım diyorum
belladonna Cicekliperde kıyafetini batırmadı. Annemlerde kollu ek gıda önlüğü vardı onu giydirdim onu da küçük küçük batırmış o da çıktı. Ben araştırıp alacağım öyle daha zevki olur bence. Yani alınması gerekiyor gibi geldi bana.
Cicekliperde belladonna ya bence de bir de kış günü oyalamak zor oluyor. Arada bir yapsak bile çocuğa değişiklik olur. Kıyafetten çıkıyorsa su bazlıdır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım ☺️
belladonna Cicekliperde Aynen öyle. Birde bu tarz şeyleri sürekli vermeyince daha iyi oluyor hem annenin mental sağlığı için hem de çocuk için 😅 Rica ederim canım ne demek 😊
realistbayan Cicekliperde balık tutma oyunu almıştım bende napti biliyormusun tutmak yerine kaldırıp ters çevirip döktü her önüne koyduğumda böyle yapıyor 😆 bitmeyen sticer var onu almıştım sanırım ona daha vaktimiz var çünkü eline geçti mi ağzına alıyor yemeye çalışıyor
Cicekliperde realistbayan iki tane sticker kitabı bitirdik ama ben çıkarıyordum o yapıştırıyordu . Amacına uygun yapmıyordu ama seviyordu. Seninki için erken bence de
realistbayan piyangobileti geceleri sürekli kalkıyor aç oldugundan değil dudak bağımlısı olmuş artık nasıl ayircam bilmiyorum 🥹
realistbayan belladonna ben şuan alsam onuda yer ama çocuklar o tarz şeyleri çok seviyorlar gerçekten bide yıkanıp silinebilen resim defterleri var oda çok iyi
belladonna realistbayan Benim aklımdaydı boya ama ben hiç araştırmamıştım. Annem alınca baya sevdi. Geniş bir zaman diliminde güzel bir araştırma yapacağım bakalım. Birde biraz bakayım yine ilgisini çekecek mi ona göre çeşitliliği arttırmayı düşünüyorum
BlackMamba_ realistbayan Leğen Kaşık Tencere Plastik tabak bardak Un eleyci Yumurta Bizim oyunlar bunlar😂
Bubenimoykumm realistbayan Bondigo aktivite masası Fisher price aktivite masası Clementoni aktivite masası yazarak arayabilirsiniz.
miniktirtil Oğlum 20 aylık, en çok hareketli kitaplar ve lego ile vakit geçiriyor. Onlar olmasa ne yapardık bilmiyorum bence en çok yatırımı bu ikisine yapın