realistbayan
Hepsini de çok seviyor. Hepsi de güzel kitaplar. İşbankasının kitapları da güzel oluyor.
1 1.5 yaş bebeği olan varmı
realistbayan benim oğlum ne kitap seviyor ne de oyuncak dün Bim’den kirpi aldım birkaç dakika ilgisini çekti sonra attı bı kenara genelde camdan dışarı bakıyor bizimle iletişim kurmaya çalışıyor biz de fırsat buldukça dışarı çıkıyoruz güzel giydirdikten sonra hiç sorun olmuyor
belladonna teşekkürler ❤️
realistbayan güzeldi sesli renkli ışıklı ama ayaklarını çok sağlammsağlıklı bulamadım. Teslim aldığımda çalışıyordu. Akşam yattık sabah kalktık ses gelmiyor iade ettim.
piyangobileti bizim sorun oluyor maalesef hala gazlı bebek dışarı çıkıp soğuk vurduğunda geceleri hiç uyuyamıyoruz sancısından bizimle iletişim çok kurmaya çalışıyor ama hep kucak istiyor meme istiyor bu aralar özellikle
Bubenimoykumm nasıl bir ürün trendyoldan falan bulabilir miyim ne diye aratcam
realistbayan en çok kitaplarla oynuyor. Bir de kalem defter seviyor. Tencere tava da seviyor. 2 yaş bu arada. Bir sürü oyuncak var çoğunu kaldırdım ama yine gözüme çok geliyor. Bu kadar aldığıma pişmanım . Hiç durmazdı ben de oyalansın diye almıştım. 1 yaşta kule yapmayı çok seviyordu. Balık tutma oynunu çok oynadı. Peluş oyuncakları sevmez. Ama bebek sever biraz oynar . Ben bu aralar tahta sopalı at ve parmak boyası seti almayı düşünüyorum
Cicekliperde
Parmak boya setini annem almış bugün bütün gün onunla oyalandı ben bu kadar seveceğini düşünmediğim için almamıştım aklımda soru işareti vardı ama benim kız bile sevdiyse her bebek sever 😅
belladonna benimki çok sever . Adım kadar eminim ama bir süre sonra duvarları boyamak istiyor 🤣🤣 beni korkutan bu. Tabi birlikte vakit geçiririz onu aldığımda. Peki hangi marka almış. Bir haftadır araştırıyorum. Palet olarak hangisini almış. Yoksa palet gereksiz mi sence?
realistbayan kizim kitap kurdu evdeki butun kitaplari sirasiyla okuruz oda kendi kendine sirasiyla bisiler diyor parmagiyla gosterip diger oyuncaklarlada vakit gexiriyoruz ama en cok kitap surekli bi kitap getirir okutturur
realistbayan bu aralar benim oğlum da öyle sürekli emmek istiyor sabaha kadar memede hatta şu an bile emiyor
Cicekliperde Bende ondan çok korkuyorum ama onun için de duvara yapıştırılan resim kağıtları var ya onlardan alacağım odasını kaplayacağım 😅
https://ty.gl/c4lzz3tn9m
Bu ürünü almış. Ben ilk kullanım için memnun kaldım. Baya da sevdi. Ben çok araştırmamıştım. Aslında annem de çok araştırmamış. İş arkadaşı kızına alırken annem de heveslenip almış. Aslında araştırsam bunu alır mıydım bilmiyorum ama ilk izlenimi bende iyi oldu.
belladonna ben böyle şeyleri kimyasal olmayanlardan tercih ediyorum genelde kaç gündür araştırıyorum çok çok pahalı baktıklarım. Bu uygunmuş. Kıyafetten falan kolayca çıkıyor mu? Resim defteri , pon pon, baskı , fırça falan da alayım diyorum
Cicekliperde kıyafetini batırmadı. Annemlerde kollu ek gıda önlüğü vardı onu giydirdim onu da küçük küçük batırmış o da çıktı. Ben araştırıp alacağım öyle daha zevki olur bence. Yani alınması gerekiyor gibi geldi bana.
Cicekliperde çok güzel oyalıyor ama onu anladım. Birde duvarlar için kağıt şart 😅
realistbayan benim oğlum legoları çok seviyor , bide tabak çanak sever😂😂
belladonna benim duvarlar tırtıklı. O kağıtlar tırtıklı duvarı tutar mı ki
belladonna ya bence de bir de kış günü oyalamak zor oluyor. Arada bir yapsak bile çocuğa değişiklik olur. Kıyafetten çıkıyorsa su bazlıdır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım ☺️
Cicekliperde Aynen öyle. Birde bu tarz şeyleri sürekli vermeyince daha iyi oluyor hem annenin mental sağlığı için hem de çocuk için 😅
Rica ederim canım ne demek 😊
Cicekliperde balık tutma oyunu almıştım bende napti biliyormusun tutmak yerine kaldırıp ters çevirip döktü her önüne koyduğumda böyle yapıyor 😆 bitmeyen sticer var onu almıştım sanırım ona daha vaktimiz var çünkü eline geçti mi ağzına alıyor yemeye çalışıyor