Deleted33 ay bian önce yaz gelsin cidden banada geliyorlar artık çünkü sevmiyorum kış günlerini hiç
1 1.5 yaş bebeği olan varmı
belladonna eğitici köpek bende baktım ama çok pahalı 🥺 hangi kitapları aldınız bizdede taşıtlar ve hayvanları tanıtan kitaplar var biraz dikkatini onlar çekiyor en azından oyuncaklardan daha çok cekiyor
realistbayan kesinlikle öyle bende hiç sevmiyorum hava ufacık sıcak olsa hemen kaçıyorum valla.
realistbayan
Oğlum 1yaşına girecek. Hobileri çekmece dağıtmk. Mutfak eşyalaryla oynamak.
İç içe geçen renkli halkaları yanına oturursan diZip oynamayı seviyor.
Dolap uygulamasından aktivite sehpası aldım çok sevdi ilgisini çekti ama bozuk çikti. Bidaha cesaret edemedim almaya uğraşamıyacağım.
Başka bişeylerle oynamıyr şuan. Kitapları yiyor 😁
realistbayan
Şu anki fiyatını bilmiyorum canım ama illa uçmuştur fiyatlar. Kitaplarına bakıp yazayım olur mu hepsi aklımda değil 😊
realistbayan
Tombik ayı
Lili ve arkadaşı tavşancan
Minik ayıcıklar
Tarçının Arkadaşları
İlk kitaplarım
Büyük sorular
Minikler diyarı serisi
İlk bilim kütüphanem serisi
Yol arkadaşım taşıtlar
Zehra üçlü hikaye seti
Hayatı öğreniyorum serisi
Bu kitaplar bizde olan kitapların bazıları
realistbayan kitap seviyorsa cırt cırtlı kitaplar ilgisini çekebilir bir de ebebekten aldığım ahşap bul tak puzzle lar çok oyaladı o kadar uzun zaman yaptı ki çeşit bulmakta zorlandım
Bubenimoykumm isminiz mi öykü yoksa bebeğinizin adı mı 🤗 benim kızımın adı da öykü 🤗
- Düzenlendi
realistbayan 1 buçuk yaş bence çocuğun bir oyuncağa odaklanıp uzun süre vakit geçireceği bir dönem değil. Dikkat becerileri uzun süre odaklanacak kadar gelişmiş değil çünkü her dakika çevreyi keşfetmeye odaklı oluyorlar. Ne alırsanız alın üç beş dakika oynayıp başka bir şeye yönelmek isteyecek. Beraber oynayacağınız şeyler önerebilirim.
Kızım 1 buçuk yaşındayken ona meyve sebze hayvanlar araçlar gibi temel nesne kitapları alıp sadece kendim tekrarlayarak anlatıyordum. Seslendirmelerini yapıyordum. Kedi sesi, tavuk sesi, araba sesi. Bu şekilde çok kısa sürede öğrenmiş oldu. Ama ortada bırakmamanızı öneririm. Kızımın oral dönemi 2 yaşa kadar sürdüğü için her şeyi ağzına aldığından bu kitapları da ortada bıraktığımda ısırıyordu. O yüzden günde sadece yarım saat ortaya çıkarıp beraber oynayıp kaldırıyordum. Sıkılmıyordu böylelikle.
Montessori ahşap takmalı oyuncaklar alabilirsiniz. Tek şekil olması daha iyi olur farklı şekillerin nereye takılacağını bilemez çünkü.
Rubik abaküse benzer bir abaküs almıştım. İlk başlar hangi rengi nereye koyacağını bilmeden sadece el becerisi geliştirmek için rastgele taktırıyordum o dönem. Hala oynuyor onunla.
Renkli büyük boncuklar oluyor ipe geçirilen. Bu etkinlik de çok işimizi görmüştü ama asla ortalıkta bırakmamalısınız ebeveyn kontrolünde beraber oynanacak oyuncaklar bunlar. Bir kaç bu şekilde beraber oynayacağınız etkinlik oyuncağı alırsanız günde yarım saat çıkarıp beraber oynar kaldırırsınız. O vakti heyecanla bekler. Daha çok keyif alır.
Çocuklar oyuncaktan ziyade oyun istiyorlar. Oyun arkadaşı olmak en güzel gelişimi sağlar. ✨️
Bubenimoykumm aktivite masası nasıldı
belladonna en çok hangileri dikkatini çekiyor peki
Gokkusagim evet onu almayı düşünüyorum
zarifhanim uzun süre değil ben olmadıkça kendisi oynamak istemiyor evdede yapilcak şeyler hep kısıtlı o sebeble ilgisini çekecek birşeyler arıyorum teşekkürler bakacağım dediklerinize umarım işime yarar🫠🧡
realistbayan
Hepsini de çok seviyor. Hepsi de güzel kitaplar. İşbankasının kitapları da güzel oluyor.
realistbayan benim oğlum ne kitap seviyor ne de oyuncak dün Bim’den kirpi aldım birkaç dakika ilgisini çekti sonra attı bı kenara genelde camdan dışarı bakıyor bizimle iletişim kurmaya çalışıyor biz de fırsat buldukça dışarı çıkıyoruz güzel giydirdikten sonra hiç sorun olmuyor
belladonna teşekkürler ❤️
realistbayan güzeldi sesli renkli ışıklı ama ayaklarını çok sağlammsağlıklı bulamadım. Teslim aldığımda çalışıyordu. Akşam yattık sabah kalktık ses gelmiyor iade ettim.
piyangobileti bizim sorun oluyor maalesef hala gazlı bebek dışarı çıkıp soğuk vurduğunda geceleri hiç uyuyamıyoruz sancısından bizimle iletişim çok kurmaya çalışıyor ama hep kucak istiyor meme istiyor bu aralar özellikle
Bubenimoykumm nasıl bir ürün trendyoldan falan bulabilir miyim ne diye aratcam
realistbayan en çok kitaplarla oynuyor. Bir de kalem defter seviyor. Tencere tava da seviyor. 2 yaş bu arada. Bir sürü oyuncak var çoğunu kaldırdım ama yine gözüme çok geliyor. Bu kadar aldığıma pişmanım . Hiç durmazdı ben de oyalansın diye almıştım. 1 yaşta kule yapmayı çok seviyordu. Balık tutma oynunu çok oynadı. Peluş oyuncakları sevmez. Ama bebek sever biraz oynar . Ben bu aralar tahta sopalı at ve parmak boyası seti almayı düşünüyorum