Moonlight_ tubikooo avusturyada yasiyorum gecenlerde tr gidip geldimm 😅 Veee kidste diyet ve egzersize basliyorum diye post actim sende etiket düzenlemesi yaptin 🤭
Gittibimilyarlikmobilya tubikooo Benim askı alma nedenim Nil Anka 😆yüzünden. Orda geçen repliği yazdım diye, yazdığım kişide sen iyi biliyorsun sshdh tartışma da yoktu valla sanırım olaydan haberi yok askı verenin 😬
tubikooo Gittibimilyarlikmobilya O olayı bilmiyorum maalesef bir şey diyemicem askı verilme sebebi her üyeye iletiliyor 🙏🏻
Demokrit Gittibimilyarlikmobilya Postu başdan sona okudum ve çok güldüm 😂😂😂 sizin yorumlarınız çok eylenceli ve profil fotonuzuda her gördüğümde gülüyorum,😂😂🫶🫶🫶
BlackMambaa_ Gittibimilyarlikmobilya Evet öyle gerçekten”de bana saçma gelmeye başladı Kids ve kapattım
Coolness Gittibimilyarlikmobilya hahahah ne varmış acaba askı basmışlar hemen gayette komik😂 en sevdiğim şiirdir nil anka bilen bilir 😂😂 bu arada kidste de aynı isimle miydin ? Bende Dilara’ya bakıyorum kidste o da askı aldı galiba yok ortalarda
Coolness Gittibimilyarlikmobilya tabiki de şiir hemde en sevdiğim şiir😂 gönderiyi bulursam etiketlerim seni, neden şiir olduğunu anlarsın 😂😂