tubikooo
olabilir gayet normal bir durum hakkınızda kötü bir yorum yapmadım farkındaysanız sadece olanı söylemek istedim
tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum
Bir şey merak ediyorum
BlackMambaa_
Kötü yorum yaptığınız için değil, olanı açıklamak için yazdım bende zaten. Gerçekten moderatör başvurusu yaparsanız kuralları biraz anlamış olursunuz belki diye.
İyi geceler 😌😌
tubikooo inanmiyoruum tubikoooo haa tatlis anne🥰❤️
Moonlight_
Aaaaaa, sen kimsin acaba 🙈
tubikooo ay dur biraz gizemli kalayimmm 😜🤣 momdan ve kidsten taniyorum senii.. oglunada ayri hayraniiim🥰❤️
Moonlight_
İpucu ver belki bende tanırım, herkese biraz hakimim 🤭🤭
tubikooo hmmm nasil bir ipucu versem bilemedim ki simdii🤣 2 cocugum var iyi mi😁😁
Moonlight_
Ucu açık oldu bu ama 😌
tubikooo avusturyada yasiyorum gecenlerde tr gidip geldimm 😅
Veee kidste diyet ve egzersize basliyorum diye post actim sende etiket düzenlemesi yaptin 🤭
Moonlight_ bildim :)
Moonlight_
Yaaaa tamam tamam 🤭 aramızda ama bu selimin anasıda bildi seni 🥺
- Düzenlendi
tubikooo 🙈😅😅 bu aramizda sir kiizlaaar🤣 @Selimikom
tubikooo
Benim askı alma nedenim Nil Anka 😆yüzünden.
Orda geçen repliği yazdım diye, yazdığım kişide sen iyi biliyorsun sshdh tartışma da yoktu valla sanırım olaydan haberi yok askı verenin 😬
BlackMambaa_
Evet gerçekten çok katı kuralları var
Gittibimilyarlikmobilya
Postu başdan sona okudum ve çok güldüm 😂😂😂 sizin yorumlarınız çok eylenceli ve profil fotonuzuda her gördüğümde gülüyorum,😂😂🫶🫶🫶
Moonlight_
Tabisi hayatım, kidste konuşuruz peride de izini belli etmeyiz 😀😀
Gittibimilyarlikmobilya
O olayı bilmiyorum maalesef bir şey diyemicem askı verilme sebebi her üyeye iletiliyor 🙏🏻
Gittibimilyarlikmobilya hahahah ne varmış acaba askı basmışlar hemen gayette komik😂 en sevdiğim şiirdir nil anka bilen bilir 😂😂 bu arada kidste de aynı isimle miydin ? Bende Dilara’ya bakıyorum kidste o da askı aldı galiba yok ortalarda
Gittibimilyarlikmobilya
tubikooo askı alma sebebim bunu yazmam
tubikooo ahahahahahhahahah ayy sagol güzeliiim 🤣