Eskobar Gittibimilyarlikmobilya bence sana askı verenin böyle bir replikten haberi yok kızı ifşa ettin sandı çok haklı bi askı bence😂😂😂
Gittibimilyarlikmobilya ikiprensesannes Ben seviyordum ya orayı bazı nedenlerden dolayı tadı kaçmıştı gerçi ama 😂
Gittibimilyarlikmobilya superisi_ Bence de bı ara Instagram hesabından videoyu atayım da görsün dedim sonra basit durum için uğraşasim gelmedi jsjdjdj
Gittibimilyarlikmobilya Bubenimoykumm Bazı kullanıcılar aynı konuyu o kadar çok fazla yazıyor ki ben kendimi tutamıyorum kırıcı yorum yapmam pek sadece antipatik kullanıcılarla dalag geçerdim 😂
Gittibimilyarlikmobilya belladonna olması gereken de bu aslında severdim orayı ama son zamanlarda aşırı saçma kuralları vardı
belladonna Gittibimilyarlikmobilya Ben orayı artık kullanmıyorum da gerçekten bu da çok saçma bir neden
Gittibimilyarlikmobilya Medusa Yok ya kullanıcının edeceğini sanmam o da aski almış özelden konuşmam yoktu ama yorumlaşirdik ara sıra 😄
Gittibimilyarlikmobilya etoile Bekar bı kadın olduğum için cinsellik canım 🙂 ama bildiğim kadarıyla tavsiye veririm orası ayrı sjjdjd
Gittibimilyarlikmobilya Rouge Burası bayağı rahatmis 🙂 halbuki aynı olması gerekir orayı kullananlarda anne ve anne adayları burdaki esneklik orada da olsaydı 🤭
Gittibimilyarlikmobilya etoile Kız cinsellik yaşamıyorum ki ben yıllardır ne diyeyim şimdi 😂 gerçi bilmiyorum değilim ne bileyim bazen kendimi o konunun dışında hissediyorum snjsjdjsj
Moonlight_ ikiprensesannes bazi kisiler bi a der aski alir bazilari ….. der almaz hayat hep böyle iste😅