Elizabeth bukii27 anam seninki de baya olmuş da belki Ella dengemi bozmuş olabilir benimde prolaktin yüksekliği oluyordu bazen önce yine olsa da leke falan oluyordum şimdi hiç olmadı sanırım arşa çıktı benim değer deli oldum
belladonna Elizabeth Bu ay bütün kadınların en büyük derdi bu sanırım. Çoğu kadında bu ay bir gecikme var. Hava değişimi hormonlarımızı ele geçirdi 🤦♀️
Elizabeth belladonna valla bilemiyorum geldi ha gelecek diyorum tam yok asabilesiyorum saçma sapan ağlamalar mallastim çok afedersiniz 🤣🤣
lanjalee Elizabeth bende iki gün geç oldum aklım çıktı çok asabiydim o iki günlük süreçte ama neyse ki oldum sakinim 😅 mevsimsel mi acaba ya
Demokrit Elizabeth Bende o durumdayım canım,1 hafta oldu gecikdi.Bende hep oluyor böyle gecikme,neden acaba.Doktora gidicem bu yakın zamanlarda
Canemin_1 Elizabeth benimki baya bi gecikti tam 3 hftaya girdim ay dün baktım oluyorm cok mutlu oldum 😅
belladonna HurremSultan evet bütün peride buna şahit olduk dualar ettik şükürler ettik değil mi Hürrem’im 😀
HurremSultan belladonna hamdolsun çok şükür Rabbime😁😂 kanka sana birşey diycem dün gece eşimde bende benim hamile olduğumu görmüşüz rüyamızda 😂😂😂😂
belladonna HurremSultan Bu rüyayı aynı gün, aynı anda hem de üç aylarda mı göreceğiniz tuttu hürreeeem 😀 İnşallah bu size ilahi bir mesaj değildir ahahah Aşkım biraz uzak yaşayın 😀
HurremSultan belladonna yok yoookk zaten o korku bize yetti 😂😂 Allah’ım korkudan gormusuzdur o rüyalari eminim ben😂😂