Demokrit Elizabeth Bende o durumdayım canım,1 hafta oldu gecikdi.Bende hep oluyor böyle gecikme,neden acaba.Doktora gidicem bu yakın zamanlarda
Canemin_1 Elizabeth benimki baya bi gecikti tam 3 hftaya girdim ay dün baktım oluyorm cok mutlu oldum 😅
belladonna HurremSultan evet bütün peride buna şahit olduk dualar ettik şükürler ettik değil mi Hürrem’im 😀
HurremSultan belladonna hamdolsun çok şükür Rabbime😁😂 kanka sana birşey diycem dün gece eşimde bende benim hamile olduğumu görmüşüz rüyamızda 😂😂😂😂
belladonna HurremSultan Bu rüyayı aynı gün, aynı anda hem de üç aylarda mı göreceğiniz tuttu hürreeeem 😀 İnşallah bu size ilahi bir mesaj değildir ahahah Aşkım biraz uzak yaşayın 😀
HurremSultan belladonna yok yoookk zaten o korku bize yetti 😂😂 Allah’ım korkudan gormusuzdur o rüyalari eminim ben😂😂
HurremSultan belladonna ben iki kayganlastirici aldım sanmıştım biri başka birseymis post acicam müsait olur olmaz nasıl kullanılır anlamadım 😂😂
HurremSultan belladonna şimdi internetten aldım kayganlastirici da diğeri uyarıcı mi neymiş bı damla sıkın diyor😂
HurremSultan belladonna kanka evde degil dışarda utanırım ben 🤭🤭🤭 kocam bazen pisliğine ben utanıyorum diye dışarda kulağıma bisiler der mosmor oluyorum ya biri duyarsa diye🤭😁😁😁😁
Bubenimoykumm Elizabeth mevsimler değişti dünya değişti kar yağmadı hala. Bu dengesizlik yediğimiz besinler stresli hayat şartları bnce bunlar etkiliyor.