Sel123 en güzeli ni yapmışsın gerçekten arada böyle yapmak lazım 😉

Sel123 insan burda güzel anılarını, hoşuna giden şeyleri yazabilir veya aklına takılan şeyleri sorabilir yani hemen hakaret ediyorlar kınıyorlar komedi😂

Lalderiin ya birde gerçekten ilham oluyor bence bir süre sonra monotonlaşıyor. Bide çocuk olunca hemen hadi fırt fırt sonra hızlıca duş uyku 😂

Sel123 renk katmak önemli bence iki taraf içinde değişiklik iyidir heyecan önemli yani daha da güzelleşir 🔥

Lalderiin gece güzel geçince insan mutlu oluyor. Ben sürekli gergin bir insanım hemen herşeye sinirlenirim. Eşim sürekli mutfakta birşey yaparım arkama yapışır gıcık olurum. Ama bundan sonra değişeceğim birde böyle deneyelim 😂

Sel123 evet ya daha sakin olun insanı da etkiliyor cinsellik bir zaman sonra. Değişmekte güzel oh miiiiis gibi😊

Lalderiin ya siz beni çok yanlış tanımışsınız 😂 cidden bak normal hayatta da sanalda da kimseye yaranmaya ihtiyacım yok. Ama her geldiğimi de saldırma diye algılamayın ya sjshsb

Lalderiin sakince konuşulursa benim için sıkıntı yok. Ben normal yazıp makara yaparken saçma sapan yazınca çıldırıyorum saldırma pozisyonuna geçiyorum. 😬 Seks anısı anlatmam ama anatomik sorusu olana yardımcı olabilirim

Zeeynep canım sen niye yorum yapıyosun😊burdaki insanlar ÖZEL anılarını paylaşmaya alışkınlar. Edepsiz edepsiz konusmayı seviyolar. İşte beyni olan kocasıyla arasında olanı nıye paylaşsın 🐣

Zeeynep yahu size ne milletin ne halt yediğinden, isteyen anlatır istemeyen uzaklaşır gider her platformda her ortamda muhakkak bir burnunu her boka sokan biri çıkıyor, kızlar kadınlar kendilerini değişik şekilde ifade etmek istemiş kimse de saçma sapan bir şey yazmamış siz hariç, çok garipsiniz insanların günahı size mi sorulacak, zebellak mısınız hanımefendi