Liyasare valla tüyo varsa bende alırım bir dal 😂 2 yaşında oğlum var. O doğduğundan beri o kadar yoruluyorum ki. Geceleri saat 1 de uyuyor ondan sonrada hiç halim kalmıyor sekse mekse 😂

Sel123 çocuğu olanlar hep böyle diyor zor oluyor demek ki çocukla haklısınız 😂👼🏻

Zeeynep yav sen niye giriyorsun postuma ne yazıldığı belli zaten ben utanacak bişey yazmadım asıl sen postuma girip böyle yazdığın icin

Lalderiin geçen eşim diyorki oğlumuzu nasıl yaptığımızı hatırlıyor musun 🤣 o kadar unutmuşum ki 😂😂

Liyasare yaa nasil utanmiyosun yatak odani millete anlatiyosun zevkmi duyuyosun

Liyasare en azindan senin gibo yatak odami millete anlatmiyorum

Sel123 kız tüyo mu kaldı sanki sohbetin içine ettiler böyleleri neden kayıt olup yaziyorlarki zaten herşey belli

Sel123 hahhahahahahahah olabilir gerçekten ya çocuk bakmak zordur benim için evliliğe daha çok var ama umarım bebişim olduğunda bebişi nasıl yaptığımızı unutmam😂

Lalderiin inşallah unutmazsın 🤣🤣 bebeğede bağlı tabi bizimki uyku konusunda çok zorluyor beni. Uyuyan bebek olursa kolay olur 😂😂

Sel123 ben bebekken asla uyanmazmışım umarım çocuğumda bana benzer😂

Liyasare aman boşver niye gelip okuyorlar o zaman anlamıyorum. Valla dün burayı happy kidsden gördümde okudum baktım. Resmen aşka geldim. Dün Sabah kocam sanayiye gitmişti sinirlenip eve almadım oda işe gitti akşam vardiyasina. O kadar sinirli olmama rağmen dayanamadım mesajlar attım sapık sapık 🤣 akşamda çocuk uyuduktan sonra gecelik falan giydim işte biraz onu mutlu ettim diyorki beni hep kov evden 😂

Sel123 evet di mi ya isteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz. Burada her mesajı okuyan sanki gidip uygulayacak mı hemen asla anlamıyorum bu kınayan kadınları