Bilinmeyenlidenklem evet zeballakim nerden bildin
Seks anılarımız
Bilinmeyenlidenklem okadar cok hakaeret eden var sadece aralarinda ben kotu yorum yapiyorum oyle kormusunuz hanfendi iyice okuyun yorumlari
Liyasare 7 saat önce katılmışsın bizde bunu yedik. Git başka yer bul kendini eğlendirecek.
Liyasare bısey sorcam. Gercekten milletin cinsel anısını merak ediyomusun? Banane milletin anısından😅herkez kendisine baksın. Bide kendi özelini yazmışsın ne diyecegimi bilemedim. Bence kocana söyle😌ben sex anımı millete anlatıyorum de olurmu😌 ben kocama desem kocam boğar beni , kocamı gectiiim millet benim özelimi bilmek zorundamı ya😀
Zeeynep hanımefendi bence siz birdaha okuyun 😉
Bilinmeyenlidenklem sen gözlerini dort acda oku he anlidk aen haklisin heee burda herkes gelsin kocasiyla yasadigi sex anilarini anltsin ozaman
Zeeynep yahu size ne anlatan anlatır anlatmayan anlatmaz, forumun sahibi sensen kapat o postları değilsen de postu kapat geç, sana mı düştü elalemin dilinin bağını bağlamak
Bilinmeyenlidenklem evet bana dusti nerdn bildin gel senin cenenide kapatayim
Zeeynep dene ama boşa kürek çekersin, sizin gibiler yüzünden garip bir hal alıyor dünya 🤦🏻♀️ Bırakın kim ne anlatıyorsa anlatsın anlatmalarına engel olunan pek çok çocukta bu yüzden istismar ediliyor hepsinin altında aman sus ayıp cümlesi yatıyor, o yüzden bırakın milletle uğraşmayı da başkasının hayatıyla günahıyla ilgilenmeyi kesin
10 saat önce katılmış aramıza ve ilk açtığı post seks anıları 🤔 ılginç.
Bilinmeyenlidenklem pardon cocuklar sekxa anilarini anlatmiyo diyemi istismara ugruyo ne kadar cahilsin asil sizin gibilerin yuzunden dunya aldi basini gidiyo
Zeeynep nasılda anlamamazlıktan geliyorsun seni ahlak bekçisi 🤔 Özgür yetişmiş kendilerince Özgür bir hayatı olan insanları yargılamak size kalmadı diyorum
Bilinmeyenlidenklem evet ahlak bekcisiyim varmi bi diyicegin sanane ki sen ne karisiyosun ilerde seni cocugunda senden gizli bu islere karissin gel ozamn konusalim🖐🖐
Liyasare valla sürekli yapamıyoruz kızım geç uyuyor ben yoruluyorum. Kaç gündür olmuyordu dün oldu nasıl özlemişim anlatamam. İki kere oldu. Eşim kendisi soymak istedi beni normal de soyunurum ben hemen. Dün bi farklıydı yani 😂 bir kere de kendine hakim olamıyor o kadar kudurmuş gibi adam attı yatağa beni ayırdı bacaklarımı orala başladı ama nasıl anlatamam bayılacaağım zevkten rahat 10 dk sürmüştür oral. Hiç unutamıyorum döndürdü golü attı ama ben pert yok böyle rahatlama 😂
Zeeynep başkalarının çocuğuna laf etmekle kendi çocuğumu doğrultmam ben 😏 ben kendi çocuğuma ahlak terbiyesini gerektiği gibi veriyorum başkasının çocuğunu eleştirmek bana kalmadı 🤦🏻♀️ Kınayıpta yaşamak istemem herkes kendi yetiştirdiğinden mesul başkasının yetiştirdiğinden değil 🙏🏻