Lütfen sohbet etmek isteyen gelsin can sıkıntısı ben 22 yaşındayım adım liya 18 aylık bi oğlum var maksat muhabbet olsun en güzel seks hikâyeniz anılarınız varmı varsa anlatalım birbirimize hem bizede biraz tüyo verirsiniz eşimle her gece hemen hemen ilişkiye gireriz eşim çok istekli hep istiyo e tabi ben de kocamı hiç kırmam bazen nazlanırım ama o beni tuttuğu gibi kucağına alır yata atar sizden güzel tüyolar istiyorum saçma saçma yazacaklar gelmesin cevap vermicem.😍🔥🔥

zumram02 evt malesef hergün olunca istek oluyo ama canım aciyo tabi aradan 2 gün geçtimi daha güzel oluyo eşim beni anlıyo

Lalderiin hadi hadi olmuştur güzel geceleriniz anlatsana sohbet ediyoruz şurada sonuçta kimseye iftira atıp yalan konuşmuyoruz bizim yakın arkadaşlarımız dostlarımız olmadığı için ki olsada güvenmiyoruz e burda ne güzel sohbet ediyoruz

Zeeynep ne kadar beyinsiz olduğun ortada yasımı yazmışım kormusun

Zeeynep utanılacak bişey varsa söyle bana asıl senin burda olman utanç verici yazma niye yazıyon rahatsız oluyorsan

zumram02 şakamısın niye erkeklerdemi var burda bence sen öyle yazdığına göre sen erkeksin

Liyasare yazip yazmicsmi sanami sorucam asil sen kendinden utan gelmissin buraya kocanla ne bok yaptigini anlatiyosun utanma olsa sende anlatmazsin utanmaz

Zeeynep evt neden olmasın belki deyisik şeyler yapmak istiyorum zoruna gidiyor sa yazmasaydın

Zeeynep😂😂kız sen baya kıskanç çıktın yoksa sizin aranızda bişey olmuyo kiskandinmi beni hah hah

Liyasare senimi kiskancam gulderme beni boyle yatak odalarini anlatanlari kiskanmam ben sen merak etme