simonedebeauvoir o bunu düşünemiyor işte karşıdaki onun umrunda değil varsa yoksa kendi çıkarları kendi zevkleri

Senanur-35 adam ben yaptım der mi?boşansam Ailem bir süre idare eder beni çalışmak bizim buralarda ayıplanır ne yapmam lazım sen söyle .

Queen_ öbür dünyada ona ne batacağını çok iyi biliyorum ben götüne götüne sokarlar kızmış kazıkları inşallah 🙄

egce çalışmak neden ayıplanıyor ki uygun bir iş bulup çocuğunuza bakmak ve ailenize yük olmamak için çalışmanız gerektiğini söylersiniz.

egce gerçekten seven kimse böyle bişeyi yapmaz zaten canım 😞 aldatmanın bahanesi olmaz olamaz 🙅‍♀️

egce şerefsizliğin bahanesi olmaz, sen de insan yerine koyma suratına bile bakma

egce
      bir erkek yapmak isterse yapar aklına koyduğunu..
      istersen dünyanın en bakımlı en titiz en hoş kadını ol yine yapar
      aklında yer etmiş ise aldatmak..
      yapan her zaman kendine yapmıştır bu hayata kendı ruhunu zedeler karaktersizliğini ortaya koyar
      aldatmak hata degildir kimse yanlışlık ile soyunup sevişmez veya bir başkasının elini tutmaz. insanoğlu ne yaparsa yapsın kendine yapar daima kimse için kendini değersizleştirme sen kendine lazımsın..

egce karaktersizliği yüzünden ve korkusundan neden dersen sevmiyosan istemiyosan yürekli ol ve söyle boşan istediğin boku yap arkadaşım. Bu iki taraf içinde geçerli bide aldatan taraf eşine atmaz mı suçu erkekse ama kadınlık yapmıyordu bilmem ne zart zurt kadınsa evine bakmıyordu zart zurt git yürekli ol ayrıl ne halt yiyorsan ye o zaman bunu söylemeyecek kadar korkak olup aldatmak neden

• egce bunu yanıtladı.
        • egce bunu beğendi.

egce doyumsuzdur şerefsizdir aç gözlüdür nankördür

• egce bunu yanıtladı.
          • egce bunu beğendi.

Eskobar elden ne gelir insanın elinde olmayan bişey bu mallık bu saflık

egce şütfen elden bişey gelir deme çıldırıyorum ben aklıma ablam geliyor biz yalvarıyoruz hala şerefsiz kocasının yanında hiçbişeye yanmam 3 çocuğu var annemgile gelse mis gibi hayatı olacak işe girip çalışır çocukları büyük ama oda aynı elden ne gelir diyor delil topla diyorum kaldıramam diyor biliyor ama görmek istemiyor söylemeyin lütfen elden bişey gelmez demeyin

• egce bunu yanıtladı.
              • egce bunu beğendi.

egce birde ne mallıkla ne saflıkla bede gerizekalılıkla alakası yok bilmiyorum bu farklı bişey adını kimsenin koyamadığı bişey

• egce bunu yanıtladı.

meliha098 aldatan hiçbir erkek karısından boşanmayı düşünmüyor..Ve karılarını severek bu boku yapıyorlar

Eskobar demek istediğim bu saflık bu mallık bu gerizekalılık için elden bişey gelmiyor huy gibi bişey olmuş artık

egce bence heyecan adrenalin arıyolar kaşak göçek mesajlar görüşler sikişler daha tatlı geliyo galiba😂😂😂😂

• egce bunu yanıtladı.
                  • egce bunu beğendi.