simonedebeauvoir o bunu düşünemiyor işte karşıdaki onun umrunda değil varsa yoksa kendi çıkarları kendi zevkleri
Bir erkek neden aldatır?
Senanur-35 adam ben yaptım der mi?boşansam Ailem bir süre idare eder beni çalışmak bizim buralarda ayıplanır ne yapmam lazım sen söyle .
egce çalışmak neden ayıplanıyor ki uygun bir iş bulup çocuğunuza bakmak ve ailenize yük olmamak için çalışmanız gerektiğini söylersiniz.
egce gerçekten seven kimse böyle bişeyi yapmaz zaten canım 😞 aldatmanın bahanesi olmaz olamaz 🙅♀️
- Düzenlendi
egce
bir erkek yapmak isterse yapar aklına koyduğunu..
istersen dünyanın en bakımlı en titiz en hoş kadını ol yine yapar
aklında yer etmiş ise aldatmak..
yapan her zaman kendine yapmıştır bu hayata kendı ruhunu zedeler karaktersizliğini ortaya koyar
aldatmak hata degildir kimse yanlışlık ile soyunup sevişmez veya bir başkasının elini tutmaz. insanoğlu ne yaparsa yapsın kendine yapar daima kimse için kendini değersizleştirme sen kendine lazımsın..
egce karaktersizliği yüzünden ve korkusundan neden dersen sevmiyosan istemiyosan yürekli ol ve söyle boşan istediğin boku yap arkadaşım. Bu iki taraf içinde geçerli bide aldatan taraf eşine atmaz mı suçu erkekse ama kadınlık yapmıyordu bilmem ne zart zurt kadınsa evine bakmıyordu zart zurt git yürekli ol ayrıl ne halt yiyorsan ye o zaman bunu söylemeyecek kadar korkak olup aldatmak neden
Senanur-35 keşke sizdeki anlayış Güzel düşünce onlarda olsa…
egce şütfen elden bişey gelir deme çıldırıyorum ben aklıma ablam geliyor biz yalvarıyoruz hala şerefsiz kocasının yanında hiçbişeye yanmam 3 çocuğu var annemgile gelse mis gibi hayatı olacak işe girip çalışır çocukları büyük ama oda aynı elden ne gelir diyor delil topla diyorum kaldıramam diyor biliyor ama görmek istemiyor söylemeyin lütfen elden bişey gelmez demeyin
BlackMambaa_ aldatılınca kendine soruyorsun acaba ben mi bok gibiyim neyine yetemiyorum ama bu şerefsizlerde adet heralde aldatmak