İnsan da karakter olmayınca aldatırda aldatır 😶 söyleyecek daha çok şey varda şimdi ağzımızı bozmayalım

dnz23 her erkek öyle mi yapıyormuş hele bide hamilelik ve lohusalık döneminde 🤦bu karakter yoksunluğunda kaçıncı evre o kadına Kurban olsun zıkımin kökünü yesin börek pasta olmuyorsa evde

egce ahlaksız, şerefsiz, vicdansız ise yapar ve aldatan sadece kendini aldatır evet karşıdaki acı çekiyor ama insan kendini o seviyeye düşürmez ya

• egce bunu yanıtladı.

selen_ Allah’ından bulsun o zaman inşallah

Eskobar sabahtan beri etrafımda pervane ben yine eeşşek gibi kanıcam yarın yine aynısını yapıcak

dnz23 kendisine sorunca sürekli öflüyor .Konuşup cevap vermemek için.en azından arkadaşın bi bahaneyle aldatılmış.bende o bahane de yok

simonedebeauvoir o bunu düşünemiyor işte karşıdaki onun umrunda değil varsa yoksa kendi çıkarları kendi zevkleri

Senanur-35 adam ben yaptım der mi?boşansam Ailem bir süre idare eder beni çalışmak bizim buralarda ayıplanır ne yapmam lazım sen söyle .

Queen_ öbür dünyada ona ne batacağını çok iyi biliyorum ben götüne götüne sokarlar kızmış kazıkları inşallah 🙄

egce çalışmak neden ayıplanıyor ki uygun bir iş bulup çocuğunuza bakmak ve ailenize yük olmamak için çalışmanız gerektiğini söylersiniz.

egce gerçekten seven kimse böyle bişeyi yapmaz zaten canım 😞 aldatmanın bahanesi olmaz olamaz 🙅‍♀️