İnsan da karakter olmayınca aldatırda aldatır 😶 söyleyecek daha çok şey varda şimdi ağzımızı bozmayalım
Bir erkek neden aldatır?
dnz23 her erkek öyle mi yapıyormuş hele bide hamilelik ve lohusalık döneminde 🤦bu karakter yoksunluğunda kaçıncı evre o kadına Kurban olsun zıkımin kökünü yesin börek pasta olmuyorsa evde
ikiprensesannes şerefsizliklerini başkalarına da iftira atarak kapatmaya çalışıyorlar işte..
dnz23 lanetli pislikler işte Allah onları bildiği gibi yapsın
ikiprensesannes aminnnn
egce ahlaksız, şerefsiz, vicdansız ise yapar ve aldatan sadece kendini aldatır evet karşıdaki acı çekiyor ama insan kendini o seviyeye düşürmez ya
dnz23 çok çok amin 😶
egce neden çekiyorsun peki?
ikiprensesannes aminnnnn
simonedebeauvoir o bunu düşünemiyor işte karşıdaki onun umrunda değil varsa yoksa kendi çıkarları kendi zevkleri
Senanur-35 adam ben yaptım der mi?boşansam Ailem bir süre idare eder beni çalışmak bizim buralarda ayıplanır ne yapmam lazım sen söyle .
egce çalışmak neden ayıplanıyor ki uygun bir iş bulup çocuğunuza bakmak ve ailenize yük olmamak için çalışmanız gerektiğini söylersiniz.
egce gerçekten seven kimse böyle bişeyi yapmaz zaten canım 😞 aldatmanın bahanesi olmaz olamaz 🙅♀️