belladonna evet çok şükür ki farkettim ama o kadar korktum ki anlatamam hızlı geldi bana doğru bi anda ip boynundayken düşüşü öldüm o an resmen 😔
Stor perde ipi dikkat !
lanjalee geçmiş olsun bir daha yaşanmasın.
Ben böyle mutfakta işe dalınca sessizlik varsa bilki yaramazlık vardır diye bakarım devamlı. Genelde suçüstü yakalarım. 🙂
lanjalee
Ay ya. İşte her şey anlık yaşanıyor bitiyor. Allah korusun. Sen yine de kendini suçlama. Çok şükür bir şey olmamış
Bubenimoykumm evet geldiğini bile farketmedim cam arkamda kalıyo alçak bir evi görsen her yer kilitli emniyetli o ipi de hep toplarım yukarı doğru ama işte gelmiş bi anda adee dedi döndüm de gördüm bana doğru koştu hafızamdan silmem lazım o görüntüyü valla düştü boynu ipte kaldı resmen
belladonna çok şükür 🤲
lanjalee
Endişelenme canım olayın şoku bir kaç güne geçer. Bende de şey kaldı mama sandalyesi nden düştü kafatası çatladı oğlumun. Şimdi heryerden düşecek de kafa yine kırılacak psikolojisindeyim atamıyorum. Gel sarılalım 🫂
lanjalee geçmiş olsun canim dikkat et kendine bebeklre hiç belii olmiyor
lanjalee Ay çok geçmiş olsun. Rabbim bebeklerimizi korusun. 😢😢
Bubenimoykumm 🫂 gerçekten bi kaç gün sürecek geçmesi bende kötü oldum panik biri de değilim aslında soğukkanlıyımdır ama demekki söz konusu insanın bebeği olunca öyle olmuyormuş
Keyfiminkahyasii-misin aynen öyle ilk defa böyle tehlikeli bi yaramazlık yaptı benimki de sağol balım 🌺
Cicekliperde amin çok sağol canım kullanan herkes dikkat etsin valla storlara
lanjalee çok geçmiş olsun çok 🤦🤦 bı sadaka falan ver 🤦🥴