belladonna evet çok şükür ki farkettim ama o kadar korktum ki anlatamam hızlı geldi bana doğru bi anda ip boynundayken düşüşü öldüm o an resmen 😔

lanjalee Çok geçmiş olsun canım🌸 İşte her şey anlık oluyor ya ne kadar dikkat etsen de bazen yaşanıyor böyle şeyler, kendini suçlama. Allah beterinden korusun

lanjalee geçmiş olsun bir daha yaşanmasın.
      Ben böyle mutfakta işe dalınca sessizlik varsa bilki yaramazlık vardır diye bakarım devamlı. Genelde suçüstü yakalarım. 🙂

lanjalee
        Ay ya. İşte her şey anlık yaşanıyor bitiyor. Allah korusun. Sen yine de kendini suçlama. Çok şükür bir şey olmamış

Medusa vallahi yedim bitirdim kendimi o an . Şimdi eşim aldı götürdü kayınvalidemlere inan başıma ağrı girdi üzüntüden verilmiş sadakamız varmış

Bubenimoykumm evet geldiğini bile farketmedim cam arkamda kalıyo alçak bir evi görsen her yer kilitli emniyetli o ipi de hep toplarım yukarı doğru ama işte gelmiş bi anda adee dedi döndüm de gördüm bana doğru koştu hafızamdan silmem lazım o görüntüyü valla düştü boynu ipte kaldı resmen

lanjalee
              Endişelenme canım olayın şoku bir kaç güne geçer. Bende de şey kaldı mama sandalyesi nden düştü kafatası çatladı oğlumun. Şimdi heryerden düşecek de kafa yine kırılacak psikolojisindeyim atamıyorum. Gel sarılalım 🫂

Bubenimoykumm 🫂 gerçekten bi kaç gün sürecek geçmesi bende kötü oldum panik biri de değilim aslında soğukkanlıyımdır ama demekki söz konusu insanın bebeği olunca öyle olmuyormuş