belladonna bı film vardı şey diyordu kadın anlat kız anlat incigini cincigini😂😂😂 bende o abla gibi oldum teşekkürler 😝😝
Aydınlanma postu🔥😁
HurremSultan yuuuh barajdan falanmi geliyo bu kuyunun suyu knk 😂😂
HurremSultan ahahaha peridenin sana verdiği simgenin hakkını vermelisin 😅
Kekillikamisci valla isyanlara bağlıyorum adet olunca 😂😂
belladonna şok oldum zaten verdiklerine dedim vay bee bu yangınını da tescillediler😂 kendimi ödül almış tiktokcu gibi hissettim😁😁
HurremSultan kız sen ayakta eşin arkada eğil işte aşağı :) önce ellrini bir yere tutun şeklini al sonra elini bırak tam kır kendini sen zayıfsın rahat yaparsın :)
TombulHatun he öyle ben ayakları havada hayal etttim😂😂 onu genelde duşta yapiykruz 😂😂 beynimr kan gitmiyor sonra 😼😼
HurremSultan
Çok haklısın herkese nasip olmaz bir sana bir de @aykirikadin aşkıma 😅
belladonna 😁😁😁 canimm Naime hanım 🔥❤️🤍
HurremSultan 😂😂 Allah eşine sabır versin 😂😂
HurremSultan üstte olduğunu mu söylüyorsun sende😂
HurremSultan kıaz hemdee nasıl biliyordum ben zaten tadını da bacaklarım ağrıyor diye yapamıyordum dün biraz inatlaştım şuan dizlerim ağrıyor 😂😂🫶🏻🧡🥰
HurremSultan bunu bizde yapıyoruz birde şey pozisyonu ver dur atıcam ben onuda çok seviyorum 😂🥵🥵
bukii27 bizde yapıyoruz arada dkdkkd ama bu son zamnalrada hep misyonerdeyiz parcaliycam kocamı az kaldı😂😂😂
Kekillikamisci amin dkdkkd ama asıl bana versin o işini görüyor bı şekilde 😂
Rouge kanka şey işte adam uzanıyor yata oturuyor sen ona squat yapara gibi arkanı dönüp yapiyorsun 😂😂😂
HurremSultan suşa kabin küçük olunca kurtarıcı pozisyon 😂😂
HurremSultan işte öyle böyle derken spor yapmış gibi oluyor bacagın
HurremSultan evet kayganlaştırıcı etkisi güzel . birde afrodizyakta içerdiği için güzel bir his bırakıyor