• +18
  • Aydınlanma postu🔥😁

HurremSultan bebiş jeli doğrudan vajina girişine sürmeyin alerjik reaksiyon oluşturabilir onun yerine eşin prezervatif kullaniyosa onun üzerine ince tabaka sürüp yaydirsin zaten çok küçük bi damlası bile baya işlevsel 🫣😛 belki denemisinizdir ama biz aşırı aşko olduğumuz için kucakta hep yüz yüze bakiyoduk geçen ters oturdum böyle bi şey yok açıdan mıdır nedir iki taraf için de çok zevk vericiydi 🔥🔥 yeter gari bu kadar 😂

Deleted_15 ay bı kere bende alelacele yapmıştım ters şekilde oturup eşim uçusa geçmişti😂 ama ben çok yoruldum bacaciklarim acıdı 😂😂 bu jeli diyorsun demi canım kayganlastirici değil

HurremSultan evet anatomi gereği baya daralıyor bi daha böyle yapmayalım çok etkilendim diyor ahahha evet benim ertesi gün bile ağrıdı spor yapmışım da et kesiği olmuş gibi 😂 kayganlastirici jel işte. Uyarıcı hakkında bilgim yok canım

HurremSultan ahahah Allah seni kim o dildosu olannnnn 😼😼 kullanmadım canım ama arastiririz hemen, bı bakarsın ben de almışım 😂

HurremSultan bana bakın Hürremin bebeleri, uyuyun çabuk 😼😼 şimdi uyurlar canım 😂 inşallah valla başka türlüsü zorr

HurremSultan uyarıcı da aynı kayganlastirici görevi goruyomus aradaki fark bunu vajina girişine de sürebilirsiniz diyor ama sen gene de kocana ver 😂 bir diğer etkisi ve farkı afrodizyak etkiliymis yani orgazma ulaştırmada etkiliymis canım

Panda git ağzının ortasına bir tane vur uyansın tekrar uyusun o sesi çıkarmasin nefret ediyorum o sesten kiyamam o sese maruz kaliyorsun 😂

@HurremSultan böyle şeyler kullanmıyoruz en son ne zaman kocamla oldum hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum Bir an önce bu lohusalık bitsin başka bişey istemiyorum 🥴🥺😂