La Roche posay güneş kremi kullanıyordum ama fiyat çok pahalı o yüzden kullandığınız güzel kesin koruyan biraz da uygun fiyatlı güneş kremi önerir misiniz kızlar cildim yağlı 🥰

fnur ben çok uzun zaman garnier kullandım, çok memnundum ama son 2-3 senedir bee beauty markanınkini kullanıyorum. Çok memnunum. Yüzde ağırlık his bırakmıyor ve hızlı emiliyor. Gratisten alıyorum hep. Fiyatıda uygun. Bende karmadan yağlıya dönük ciltliyim. ☺️

Sinoz turuncu kullandım memnun değildim. Katı bir yapısı var sanki burun, t bölgesi çevresi kremi kusuyor bende maalesef. ✨Bioderma ve ✨Lorealinki daha ince yapılı ve rahat kullanımlı gibi geldiler. 💝🌸

fnur
    Mıssha Güneş Kremide çok güzel. Ben sevdim. Şu anda fiyatı ne bilmiyorum ama her zaman online da stok olmuyor ama fiyatına da değen bir ürün bence

Hamilton kullanıyordum bı ara çok iyidi hiç ağırlık yapmıyordu ve kalın değildi yapısı . Hopylol sipariş ettik baklm o nasl yorumlari iyi

Edademircan
    Yok bende olmuyor,çok memnunum bu markalardan♥️, newvelle baka bilirsiniz

fnur ben Bioderma kullanıyorum. Memnunum bu 4. Senemjz oldu. Ondan önce la Roche kullanıyordum. Bioderme la Roche tan daha güzel. Onun da fiyatı uçmuş Aralık’ta bemim aldığım 750 TL di.

fnur misha ve bioderma kullanıyorum. Biodermayı forumdan Hande önermişti, aldım ve çok çok beğendim. Fiyat uçmuş tabi ama yine de bi bakın derim.