fatima19 cinsellik açısından hiçbir şey katmadı. Hayatımda hiçbir şey de değişmedi. Dertleştiğim, sevdiğim kişilerin derdine ortak olmaya çalıştığım bir platform

fatima19 eşime karşı empati kattı, bildiğim tek koca o olduğu için bazen anlayamıyormuşum. Burda bazı şeylere şahit oldukça daha geniş bir penceren bakmaya başladım.
    Cinselliğin bu kadar önemli olduğunun farkında değilmişim kendimi çok geliştirdim enerjim değişti resmen.
    Bir çok alışveriş vs tavsiyesi de cabası
    Teşekkürler peride kadınları 🤍🤍
    ( Bu arada üyelik tarihin yeni ne ara tecrübe ettin demeyin 😂 telefon değişince eski hesabımı kurtaramadım. Bir süre birşey sormaya ihtiyacım olmayınca yaklaşık 3 4 aydır sadece okuyorum:) bugün bebeğimle ilgili birşey sormam gerekti yeniden aktif oldum post açmak için, ama onu da doktorla halletim gerek kalmadı , ben de sohbetlere katılayım dedim)

buzdankalpler tecrübeliymişsin demekki😂 bende aynı 🙂 tanımadığım insanların detleri probleri nede çokmuş çok tuhaf hayatlar varmış (

Novaqua bende değildim ya eşime zorla yaklaşıyodum hiç istemiyodum 🤪 neyse geçti şükür 🙂

fatima19 yok ya ne tecrübesi 😂 biz ateşli olsak da adam istemeyince bi halta yaramıyo. Bi ara 2 ay bişey yaşamadık bir daha bu kdr uzarsa daha gelme sana zevk bana eziyet bu kadar aradan sonra dedim düzeltti. Bi rahatsızlık çıktı öğrenmeden 1 ay öncesinde ztn son birliktelik olmuştu zaten doktor prezervatifsiz ilişkiye girmeyin dedi ilişki yasak denemişti. artık sonuç negatif şuan diyorum acaba rahatsızlık bahane miydi. Dersen istemiyo musun konuşsan etsen diye. O kadar aydan sonra gerçekten artık içimde istek kalmadı. Lafta çok özledim seni diyo ama inanmış gibi yapmakta üstümüze yok

Bana Aşkim @HurremSultan mı verdi.
          Bana @etoile @bukii27 @belladonna @Yasak_elma @TombulHatun @Afrodit @Sevde_20 @Cicekliperde gibi mubabbet ve akılli dostluklar ve arkadaşliklar.
          Ve özelde reelde görüştuğümüz yardimlaştiğimiz dostluklar verdi.
          @1eylull @zarifhanim @kleopatranizzz @superisi_ @Sedaa muhabbetleri kazandirdi.
          @lanjalee @BlackMambaa_ @Senanur-35 Aşklarimi kazandirdi.
          @gizew @Deleted_15 yeni dostluklar
          @Medusa @MedavikPastam @Demokrit @Mihrisultan güzelikleri tanidim

aykirikadin yaa senin şöyle ilmek ilmek yazıp etiketlediğin yorumların yok muu yiceemm♥️♥️ Sanırım sende peridenin en güzel kazancısın🌺

aykirikadin
            Bizi yine mutlu ettin, güldürdün, sevindirdin ve gittin 🥺
            Keşke hep aramızda olsan..
            Sen gelince herkes nasıl mutlu oluyor bir bilsen ♥️