Medusa haklısınız düşündüğün zaman çok zor
2. Çocuk
minikserce
Rabbim hayırlısını, gönlünüzce versin ♥️, Canım benim fikrimce biraz erken.Beben daha yeni büyümüş,biraz rahatlığa çıkmışsın, tadını çıkar,helede maddiyatda fikir aralığındaysan acele etme derim.Benim kızım 1 yaş 8 aylık,ben 6-7 sene ikinci bebeni düşünmüyorum, birincisi bana 2 çocuğa bedel, hiperaktif bildiğin 😂😂🫶
minikserce pardon da gelen rızkıyla geliyorsa Afrika’da açlıktan ölen çocuklar ne?
Lütfen sırf kardeş olsun diye düşünerek çocuk yapmayın. Hayat pahalı. Çocuklar hep çocuk olarak kalmayacak . İlerde milyon tane istekleri olacak. Tabi hayat sizin ama bence mantıken karar verin.
Benim bi oğlum var. Tek çocukta kararlıyım örneğin . Eşim yalvarıyor resmen ikinciyi yapsak diye ama ben istemiyorum. Sabrımda yetmez işin açığı. Bütün imkanlarım, bütün sevgim tek çocuğuma olsun layıkıyla yavruma yetiyim düşüncesindeyim..
Hepinize güzel önerileri için çok teşekkür ediyorum biraz daha düşünmem lazımmış ☺️
minikserce aralıkta düşük yaptım ikinci gebeligimde…suan 2 yi yeni doğuranlar baya şikayet ediyorlar, benimde kafam karşılık acaba 2 yi yapsam mi yapmasam mi
minikserce
Ya Tabiki çocuğunuza bir kardeş şart Ben bir çocuğun tek Büyümesine pek olumlu bakmıyorum Yaşıda gayet olumlu kardeş için anlayacak yaşa ulaşmış durumda.
Fakat dünyanın hali ortada herşey aldı başını gidiyor ateş pahası bu devirde çocuk büyütmek cok ama cok zorlaştı Geçim sıkıntısı herkes için zorlaştıı..
Yapmak isterseniz sizin kararınız Tabiki ama ben olsam böyle bir devire bir daha çocuk getirmezdim getirmek istemiyorum yani
Büyük konuşmamayım Ama asla getirmezdim diye düşünüyorum
minikserce Öncelikle şunu demeliyim,herşeyden çok psikolojikmen hazırsanız yapın, gerisi yine öyle ya da böyle yerini buluyor. Ama en önemlisi psikolojikmen hazır olmak bana göre, kimisi tek çocuğa bakamayacak durumdayken çocuk yapıyor,kimisi de bakabileceği kadar yapınca aa daha yaşın kaç neden peş peşe yaptın oluyor. Sen etrafın yorumlarından çok kendinle eşini değerlendir 1 çocuğu daha kaldırabilir miyiz?ona iyi bir gelecek sunabilir en güzel şekilde egitebilir miyiz? diye düşünün. Sonra kararınızı verin.
@yulaffasigi siz kendinizi bilirsiniz sabirliysaniz eşiniz destekse maddi manevi psikolojik olarak yetebilecekseniz yapın.brn çocuklarimla vakit geçirmeyi onlarla gezmeyi aktiviteler falan seviyorum ama komşumun tek çocuğu var o annesine birakip öyle gezmeye çıkar kuaföre pazara gidince bana bırakmak ister çabuk sinirlenir tiyatro gibi yerlere benimkilerle yaşları yakın çıkalım dediğimde yanaşmaz çocukla gezmesi zor der 2cocuk istemez bende 3cocuk istemem yetemem maddi manevi
MedavikPastam aslında bende pek ılımlı değilim ama son şansımız son bebeğimiz iki tanecik kalmalarına içim el vermiyor ya değilse bende çıldırmış durumdayım 10 sene falan diyordum 😂
Ama 10 sene sonrada tekrar başa sarmak istemiyorum
BlackMambaa_ işte tamda bu yüzden istiyorum böyle bi devire getirmeyeceksen hiç çocuk yapmayacaksın yada yaptın mı birbirlerine destek yoldaş olacak birisi olucak yanında yani yanlız kalmayacak eve t devir çok kötü haklısınız ama dediğim gibi olacaksa destekçisi olacak yada hiç olmayacak bu düşüncedeyim ☺️
kleopatranizzz maddi anlamda biraz zorlanırız gibi ama diğer türlü yeteriz diye düşünüyorum ama buraya yapılan yorumlar fazlasıyla kafamı karıştırdı ☺️
Eskobar işte bende onu diyorum tam rahata erdikten sonra sil baştan çok zor gelecek 😂
minikserce demi en iyisi 30 40 lı yaşlar rahat geçsin😂
minikserce
Bende sizinle aynı fikirdeyim iyi düşünüp karar vermenizi diliyorum
Eskobar aynen öyle 😂