Medusa Hayatdevamediyor Kaşıntı ve yanma enfeksiyon veya mantar belirtisi ama o kabarcıkları bilemiyorum, doktora gitmeniz lazım
Coolness Hayatdevamediyor dedim geliyor foto 😂 buralar temiz @Deletedmom_18 Çok geçmiş olsun mantardır büyük ihtimalle, kadın doğum dr’a gitsen iyi olur hemen pazartesi
Coolness Deletedmom_18 hahahah yok öyle değil ilk Medusa’nın adını gördüm yorumlarda 😂😂 sonra ben daldım, teşekkür edeceğimiz kanka @Medusa 🫶🏻
Hayatdevamediyor Deletedmom_18 Coolness Esmerkiz sakin olun arkadaslar öyle şey olmaz tabiki 😅🤮 O değilde hiç yaşayan yok mu ya yarın doktora gidene kadar kafayı yerim herhalde
Deletedmom_18 Hayatdevamediyor daha önce böyle bir post açan kişi görsel de atmıştı aynı sorunu yaşıyordu 🫠
Medusa Hayatdevamediyor Yok öyle görünmüyor. Yanma ve kaşıntı olur bi de süt kesiği gibi akıntı olur. Kabarcık başka bi şey galiba bence beklemeden doktora git sen
Hayatdevamediyor Deletedmom_18 öyle mi 😄evet görsel atan biri olduğunu sonraki postlardan okumuştum ama benimle ayni problemi yaşadığı için attığını bilmiyordum 😅😅
Senanur-35 Hayatdevamediyor canım postuna korkarak girdim resimli olcak diye , travma oluştu sanırım gördüklerimden sonra 😁 Mantar olabilir canım, kadın doğum doktoruna muayene olman lazım 🌸
Hayatdevamediyor Senanur-35 evet ya daha önce öyle bisey olmuş sanırım bilseydim başlığı öyle yazmazdım 😅 yarın ilk işim o olacak sanırım