Hayatdevamediyor kızlar vajina da kaşıntı ve yanma vardı bir bakayım dedim giriş kısmının altında beyaz kabarcıklar bu nedir ya yaşayan veya bilgi sahibi olan var mı
Medusa Hayatdevamediyor Kaşıntı ve yanma enfeksiyon veya mantar belirtisi ama o kabarcıkları bilemiyorum, doktora gitmeniz lazım
Coolness Hayatdevamediyor dedim geliyor foto 😂 buralar temiz @Deletedmom_18 Çok geçmiş olsun mantardır büyük ihtimalle, kadın doğum dr’a gitsen iyi olur hemen pazartesi
Senanur-35 Hayatdevamediyor canım postuna korkarak girdim resimli olcak diye , travma oluştu sanırım gördüklerimden sonra 😁 Mantar olabilir canım, kadın doğum doktoruna muayene olman lazım 🌸
Coolness Deletedmom_18 hahahah yok öyle değil ilk Medusa’nın adını gördüm yorumlarda 😂😂 sonra ben daldım, teşekkür edeceğimiz kanka @Medusa 🫶🏻
Hayatdevamediyor Deletedmom_18 Coolness Esmerkiz sakin olun arkadaslar öyle şey olmaz tabiki 😅🤮 O değilde hiç yaşayan yok mu ya yarın doktora gidene kadar kafayı yerim herhalde
Deletedmom_18 Hayatdevamediyor daha önce böyle bir post açan kişi görsel de atmıştı aynı sorunu yaşıyordu 🫠
Medusa Hayatdevamediyor Yok öyle görünmüyor. Yanma ve kaşıntı olur bi de süt kesiği gibi akıntı olur. Kabarcık başka bi şey galiba bence beklemeden doktora git sen
Hayatdevamediyor Deletedmom_18 öyle mi 😄evet görsel atan biri olduğunu sonraki postlardan okumuştum ama benimle ayni problemi yaşadığı için attığını bilmiyordum 😅😅
Hayatdevamediyor Senanur-35 evet ya daha önce öyle bisey olmuş sanırım bilseydim başlığı öyle yazmazdım 😅 yarın ilk işim o olacak sanırım